Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Український суд дозволив затримати російського гондона Нікіту Міхалкова

Кривавий Путін і його вірний дуполиз Михалков.

Фото із сайту youtube.com.

Український суд дозволив затримати російського гондона Нікіту Міхалкова

Його підозрюють у зазіханні на територіальну цілісність та незалежність України

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова уточнила, що ОГП запустив процедуру оголошення режисера у міжнародний розшук.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook:

«Нікіта Сергійович Міхалков. Радянський та російський режисер і актор. Мільйони людей дивилися фільми з участю. Майже всі вони колись подобалися. Це є об'єктивно. Але часи змінилися. З тієї чи іншої причини ви перестали зніматися в художніх фільмах і розпочали в документальних про війну.

Ми всі чудово розуміємо, яку сходинку в ієрархії влади РФ ви займаєте – далеко не останню. Гадаю, ви є близькими стосунками з першими особами РФ, і це саме та причина, через яку ви так завзято підтримуєте і пропагуєте війну. Принаймні так це бачимо ми тут в Україні. На цьому ілюстрація закінчується.

Офіційно інформую вас про те, що український незалежний, суверенний, справедливий суд дозволив українським прокурорам вас затримати з метою доставки в український суд для обрання запобіжного заходу як підозрюваному. Зараз я вам розповім, як саме розвиватимуться події та якою буде ваша реакція.

Пані Ірино, давно було пора так зробити! А то Ви все займалися патріотом Порошенком... Фотоколаж із сайту segodnya.ua.
Пані Ірино, давно було пора так зробити! А то Ви все займалися патріотом Порошенком... Фотоколаж із сайту segodnya.ua.

 Спочатку ви зв'яжетесь з «сильними російського світу» і попросите їх прокоментувати моє повідомлення. Цієї хвилини ви ні про що погане думати ще не будете. Вони вам з ймовірністю 100% скажуть, що Венедиктова збожеволіла і нічого звертати на неї увагу. Розуміючи це, роблю підказку – ми запустили офіційну процедуру оголошення вас у міжнародний розшук.

Вони вам з ймовірністю 100% скажуть, що Венедиктова збожеволіла і нічого звертати на неї увагу. Розуміючи це, роблю підказку – ми запустили офіційну процедуру оголошення вас у міжнародний розшук.

Прочитавши абзац вище, ви все-таки в якусь хвилину замислитеся над тим, а чи треба таки отримати консультації у професійних юристів. Ви людина заможна і наймете добрих та досвідчених юристів. Упевнена, вашому подиву не буде межі, коли зрозумієте, що ризики є матеріальними, і ви дійсно можете бути затримані при перетині кордону практично будь-якої цивілізованої держави. До речі, рекомендую прояснити цю процедуру в юристів, яких ви попросите проаналізувати ваш кейс.

Спеціально не обтяжувала текст процесуальними термінами, щоби легше читався. Я не упереджена, я не намагаюся вас образити, я не емоційна, я говорю про це, сидячи на робочому місці як український прокурор і роблю це офіційно».

Читайте також у нас: «200 нігерійських козаків записалися добровольцями, щоб воювати проти Росії​».

Реклама Google

Telegram Channel