Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Придавили санкціями: Луцький футболіст Тимощук не хоче платити аліменти

Невже гроші закінчилися?

Фото пресслужби ФК Зеніт.

Придавили санкціями: Луцький футболіст Тимощук не хоче платити аліменти

Толік пробив чергове дно

Український тренер «Зеніта», почесний громадянин Луцька, Анатолій Тимощук не хоче платити аліменти через санкції проти Росії.

«В якості запобіжного заходу ми хотіли б повідомити вам, що через санкції проти Російської Федерації, що впливають на платіжні операції, наш клієнт, ймовірно, не зможе оплачувати утримання дочок Ноа та Міа, поки ці санкції продовжуються», – сказано в листі.

Надія Тимощук виховує двох дочок від шлюбу із футболістом.

Раніше колишня дружина Тимощука Надія розповіла, що він вивіз до Росії ікони, сума яких дорівнює 10 мільйонам євро. Стосунки Анатолія Тимощука та його дружини Надії давно стали публічними: жінка позивається до колишнього футболіста, який намагається позбавити її майна, нажитого за роки виступів у Німеччині. Надія Тимощук виховує двох дочок від шлюбу із футболістом, інформує Волиньюа.

Футболіст збірної України не розуміє, чому Тимощук продовжує працювати в «Зеніті» під час військової агресії Росії в Україні. Руслан Маліновський вважає, що своєю мовчазною позицією та продовженням роботи в Росії, Анатолій Тимощук нівелював усі свої попередні досягнення.

Читайте також: «Переміг «Реал» і пішов на війну». BBC опублікувало статтю про Вернидуба

Реклама Google

Telegram Channel