Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Володимир Кличко емоційно звернувся до росіян: «Орки, ви посіяли ненависть навіки!» (Відео)

«Ми не здамося, бо ми не боїмося!»

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 17: Wladimir Klitschko speaks to journalists during an interview at the Mercedes Benz Building prior to the Laureus World Sports Awards on February 17, 2020 in Berlin, Germany. (Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus)

Фото із сайту Getty Images / Phil.

Володимир Кличко емоційно звернувся до росіян: «Орки, ви посіяли ненависть навіки!» (Відео)

Звернення легендарного боксера

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі 45-річний Володимир Кличко (на фото) емоційно звернувся до жителів Росії через вторгнення в Україну.

«Це послання росіянам. Слухайте ті, хто здатний мислити та ще мислить. Імперськими амбіціями, вторгненням в Україну та варварством вашої так званої армії ви посіяли ненависть на віки… І слова про те, що уряд – це, мовляв, одне, а російські громадяни – інше – це повна нісенітниця!

Це ви, вірячи лише мерзенній пропаганді, та не сприймаючи інформацію навіть своїх родичів та друзів в Україні, мовчали усі 8 років, коли ваша країна окупувала Крим та частину Донбасу. Це ви зверхньо ставилися до українців і вважали, що немає такої нації.

Це ви переказували один одному міфи про якихось нацистів та іншу маячню! Це ваші солдати – чоловіки, діти прийшли зараз в Україну. І ви все це знаєте. Ви їм дзвоните, питаєте, як вони там на «завданні». Запам’ятайте: Нас не треба звільняти! Ми – на своїй землі і будували свою країну! І ми її побудуємо! Україна – вільна держава, яка обрала демократичний європейський шлях розвитку! І ми битимемося за свій вибір! Сьогодні ми, як ніколи, єдині і рішучі у цьому», – наголосив Кличко.

Україна – вільна держава, яка обрала демократичний європейський шлях розвитку! І ми битимемося за свій вибір!

Він також підкреслив, що не українські військові прийшли на територію росії вбивати мирних громадян, бомбити та руйнувати мирні міста. А робить це сьогодні російська армія в незалежній Україні.

«Це не ми прийшли на вашу землю. Це ви вбиваєте наших дітей, бомбите і рівняєте із землею наші міста та будинки! Знайте, вас тут називають орками! Всіх! Немає зараз хороших чи поганих росіян. Поки ви мовчите і слухаєте пропаганду диктатора, що збожеволів, весь цивілізований світ сьогодні на боці мужніх українців. І захоплений тим, як ми стоїмо за свою землю. Так, нам буде складно. Але ми не здамося, бо ми не боїмося! І ваша армія вже це зрозуміла. А ставити ультиматуми людям, які вмирають за свою землю, – безперспективно!», – підкреслив Володимир Кличко.

Він наголосив, що війна, яку росія веде задля знищення України, погано завершиться для самої росії.

Володимир Кличко наголосив, що війна, яку росія веде задля знищення України, погано завершиться для самої росії.

«Запам’ятайте: як би ви не намагалися зараз знищити Україну та українців, якщо ви так продовжите, – ваша країна теж не виживе! Хто посіє вітер, той пожне бурю. Не хочете бути країною в цілковитій ізоляції – не тремтіть від страху і байдужості! Будьте сміливими, як українці! Рятуйте свою країну. А ми свою не віддамо і не здамо! Я пишаюся тим, що я українець! Представник сильної, свободолюбивої та героїчної нації! Слава Україні!», – наголосив колишній чемпіон світу з боксу .

Читайте також у нас: «Боксер Усик готовий убивати російського окупанта (Відео)​».

Telegram Channel