Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вакарчук звернувся до маріупольців: «Ми звільнимо вас» (Відео)

«Тримайтеся! Ми переможемо!»

Фото із сайту sensatsiya.com.

Вакарчук звернувся до маріупольців: «Ми звільнимо вас» (Відео)

Більш ніж півмільйонне місто вже багато днів перебуває в облозі російських загарбників

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук записав звернення зі словами підтримки для мешканців Маріуполя, які потерпають від обстрілів рашистів.

«Зараз, коли я записую цей ролик, в кімнаті є світло, тут тепло і цілі стіни. У десятках українських міст зараз немає світла, немає тепла, немає газу, а подекуди і немає цілих стін і вікон. І люди продовжують перебувати там і жити. Більш ніж півмільйонний Маріуполь вже багато днів перебуває в облозі російських загарбників.

У них (маріупольців. – Ред.) дуже тяжкі умови, вони ледве виживають. Але вони тримаються. Вони демонструють всій Україні і всьому світу, що українці – нація, яка ніколи не здається і яка захищає свою землю до останнього.

Маріупольці демонструють всій Україні і всьому світу, що українці – нація, яка ніколи не здається і яка захищає свою землю до останнього.

Ми всі пишаємося тим подвигом, які цивільні і військові демонструють у Маріуполі та в багатьох інших містах, окупованих або оточених загарбниками. Я хочу, щоб жителі Маріуполя знали: ми з вами, ми боремося за вас, ми визволимо вас і разом ми переможемо. Слава Україні!», – сказав Вакарчук.

Читайте також у нас: «Олександр Оксанченко загинув у повітряному бою, викликаючи вогонь на себе (Відео)».

Telegram Channel