Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Війна Росії проти України: ситуація на Волині й в інших регіонах

Тримаймося!

Фото з відкритих джерел.

Війна Росії проти України: ситуація на Волині й в інших регіонах

Ворог бомбив мирних людей на Київщині, Чернігівщині, Миколаєві, Кіровоградщині, Сумщині, Херсонщині

Війна Росії проти України — ситуація в регіонах станом на 8:00 – підсумовує Українська правда. Джерело: інформація голів областей станом на 08:00 суботи 12 березня.

Ніч у Києві, Чернігові, Сумах і Харкові була напружена, ЗСУ знищили колону російської техніки на Харківщині,, проте окупанти бомбили аеропорт у Кропивницькому, Волноваха – під контролем російських військ, Маріуполь – в облозі.

📍Київщина:
Напружена ситуація в Бучанському та Броварському районах. В Ірпіні, поблизу Гостомеля – бої. Немішаєво, Бородянка – пересування техніки. Броварський район – обстріли населених пунктів. У Вишгородському районі – обстріли. Славутич залишається без світла. В Фастовському районі влучання в нафтобазу с. Крячки.

📍Чернігівська область
Вечір і ніч – обстріли Чернігова смерчами, авіанальоти. Обстріли хаотичні, в центр міста, в спальні райони. Тривають роботи із відновлення водопостачання (відсутнє по всьому місті), електроенергії (частина міста без електрики вже 2 добу). Оборонні бої на підступах до Чернігова, на півдні, у київському напрямі.

📍Сумщина
Близько 5 ранку був авіаналіт на Суми, кілька потраплянь. Вночі також стало відомо про погодження зелених коридорів з Сум, Лебедина, Краснопілля, Тростянця, Великої Писарівки, Конотопу. Всі — до Полтави.

📍Житомирщина
Вночі три повітряні тривоги. Попередньо інформації про руйнування та втрати немає. 

📍Кіровоградська область
З 5 ранку повітряна тривога. Щойно було кілька вибухів. За попередньою інформацією, бомбили аеропорт у Кропивницькому і Канатове.

Кіровоградська область
З 5 ранку повітряна тривога. Щойно було кілька вибухів. За попередньою інформацією, бомбили аеропорт у Кропивницькому і Канатове.

📍Дніпропетровщина
На Дніпропетровщині вже кілька годин тривога. Спрацювала ППО.

📍Харків 
За ніч кілька повітряних тривог. По області продовжуються бої по деяких напрямках, вчора ЗСУ знищили колону російської техніки в Чугуївському районі.

📍Запорізька область
Усю ніч були сирени, але вибухів не було. Вчора зустріли евакуйованих 880 жителів Енергодару, Дніпрорудного та Василівки. Гуманітарна колона, яка рушила до Маріуполя, в черговий раз не змогла дістатися точки призначення.

📍Рівненщина
Зранку повітряна тривога, ніч – спокійно. 

📍Волинь
Ніч минула тихо.

📍Вінничина
Ніч була тиха, але зранку була оголошена кількагодинна  повітряна тривога.

📍Закарпаття
З ранку триває повітряна тривога. Інформації про якусь активність або влучання наразі немає.

📍Хмельницька область
Відносно спокійно. Лунали тривоги.

📍Тернопіль
Була повітряна тривога. Загалом все спокійно.

📍Черкаси
Всю ніч – тривоги, тривають досі.

📍Львівщина 
Ніч – спокійно, зранку – повітряна тривога.

📍Полтавщина
Кількагодинна тривога від 5 ранку, ніч – спокійно.

📍Чернівці
Чернівці – з 5:25 і до сих пір триває повітряна тривога.

📍Івано-Франківськ
Ніч – спокійно, кількагодинна тривога від 5 ранку продовжується.

📍Луганщина
Обстріли Сєвєродонецька та Рубіжного з вчора й дотепер. Дуже багато пожеж внаслідок обстрілів. Майже 100 000 абонентів по області без електрики. Відновлювальні роботи тривають цілодобово. ДСНС забезпечує поставку технічної води до Попасної та Лисичанська.

📍Донеччина
У Краматорську ніч минула спокійно. По усій лінії зіткнення вогонь різного рівня інтенсивності. Волноваха – під контролем російських військ. Маріуполь в облозі. Гуманітарна колона не вийшла із Запоріжжя.

📍Миколаївщина
У м.Миколаїв усю ніч ішов обстріл градами та смерчами. Зранку також лунали вибухи. Обстріл мав хаотичний характер. Постраждали спальні райони, приватний сектор.  Наразі з'ясовується ступінь пошкоджень. Тривають роботи щодо подачі світла та тепла.

У м.Миколаїв усю ніч ішов обстріл градами та смерчами.

📍Херсонщина 
Херсон – ніч минула відносно спокійно. В районі аеропорта було чутно вибухи.

📍Одеса
Протягом ночі – дві повітряні тривоги.

Читайте також: Як користуватися мобільним зв'язком на окупованих територіях? Відповідають інженери

Реклама Google

Telegram Channel