Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Олена Зеленська: «Як і кожна жінка, я боюся за свого чоловіка» (Відео)

«Кожен ранок, перш ніж зателефонувати йому, я молюся, щоби все було добре».

Фото із сайту vogue.ua.

Олена Зеленська: «Як і кожна жінка, я боюся за свого чоловіка» (Відео)

«Він захищатиме країну до самого кінця», – заявила перша леді країни в інтерв’ю американському телеканалу ABC News

«Сьогодні дружнього поплескування по плечу недостатньо. Сьогодні слів співчуття та занепокоєння – недостатньо», – наголосила Олена, закликавши США та європейські країни посилити санкції проти росії, закрити небо над Україною чи принаймні надати засоби, щоби українці самі змогли його боронити.

Олена Зеленська заявила, що російські ракети, що покривають мирні квартали українських міст, – це не просто війна, а геноцид. Перша леді ще раз нагадала світові, що у Маріуполі, Харкові, Ірпені, Сумах та інших містах мільйони людей залишилися без води, їжі та ліків, а російські окупанти блокують гуманітарну допомогу.

Не підбираючи слів, дружина Володимира Зеленського розкритикувала західних лідерів, які роками мовчать у той час, як Путін перетворює свою націю на безхарактерних рабів. Американцям та європейцям вона нагадала, що люди, яких вони обрали, «дозволяють нашим дітям помирати».

«Україна зараз захищає Європу та наші спільні цінності. Щодня нашої боротьби збільшує ціну, яку сплачує Україна за збереження цих цінностей», – пояснила Олена Зеленська.

Не приховувала перша леді і те, що зараз знаходиться у безпечному місці, суворо засекреченому. Але Володимир Зеленський – на Банковій, від чого їй дуже страшно.

«Як і кожна жінка в Україні, зараз я боюся за свого чоловіка. Кожен ранок, перш ніж зателефонувати йому, я молюся, щоби все було добре. Та ще я знаю, наскільки він сильний та cтійкий... Він любить свою країну, нашу Батьківщину, любить свій народ, свою родину, мене. І я знаю, наскільки сильні ці почуття. Тому він захищатиме все це до кінця», – підкреслила вона.

Кожен ранок, перш ніж зателефонувати йому, я молюся, щоби все було добре.

Як зазначається на сайті ABC News, Олена Зеленська своє звернення до американських журналістів написала, оскільки спілкуватися телефоном їй було би зараз небезпечно. Адже після початку повномасштабного вторгнення в Україну президент Володимир Зеленський заявив, що для російських загарбників – мета його номер один. А його сім’я, за словами голови держави, мета номер два.

Читайте також у нас: «Олена Зеленська показала всьому світу фото убитих росіянами українських дітей».

Telegram Channel