Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Під Харковом війська РФ збунтувалися (Відео)

Морально-психологічний стан особового складу загарбників низький і погіршується з кожним днем ​​бойових дій.

Фото із сайту korrespondent.net.

Під Харковом війська РФ збунтувалися (Відео)

Загарбники, які зазнали великих втрат під час наступу, відмовилися далі брати участь у війні

У Росії розпочали розслідування щодо групи військовослужбовців армії РФ, які відмовилися продовжувати наступ на місто Харків та закликали товаришів по службі повернутися додому. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ за підсумками 24 дня війни, оприлюдненому в ніч на неділю, 20 березня, передає Кореспондент.

Комендатурою російського міста Бєлгород проводиться розслідування щодо 10 військовослужбовців 138-ї мотострілецької бригади, які брали участь у наступі на Харків.

«Комендатурою російського міста Бєлгород проводиться розслідування щодо 10 військовослужбовців 138-ї мотострілецької бригади, які брали участь у наступі на Харків, і, через великі втрати частини, відмовилися від подальшої участі в бойових діях і підбурювали решту повертатися додому», - йдеться в повідомленні.

Крім того, стало відомо, що начальник 652 групи Інформаційно-психологічних операцій військ РФ отримав сувору догану за слабку роботу щодо створення так званої «Херсонської народної республіки». Зокрема, у Кремлі незадоволені тим, що через народний спротив немає навіть умовно-показової «картинки».

У Генштабі наголошують, що окупанти зазнають значних втрат. Морально-психологічний стан особового складу загарбників низький і погіршується з кожним днем ​​бойових дій.

Нагадаємо, за останніми даними, бойові втрати російської армії з початку повномасштабного вторгнення в Україну, з 24 лютого, сягнули близько 14 400 осіб особового складу.

Читайте також: Війська рф підходять до кордону білорусі з Україною та спробують його перейти

Реклама Google

Telegram Channel