Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Лукашенко обдурив Кремль із наступом на Волинь і Львів, Путін казиться, – Геращенко

Волинь-нова

Лукашенко обдурив Кремль із наступом на Волинь і Львів, Путін казиться, – Геращенко

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко обіцяв президенту країни-агресора Росії Володимиру Путіну напасти на Україну 21 березня 2022 року, але не дотримав свого слова. Армія Білорусі мала влаштувати масовану атаку на Львів

Про це у своєму Telegram-каналі заявив радник голови МВС Антон Геращенко, пише Обозреватель. За його словами, тепер у Кремлі розглядають варіант із усуненням Лукашенка від влади.

«Лукашенко, на зустрічі в Кремлі, давав фашистському диктатору РФ обіцянку наступати на Україну не пізніше 21 березня. Саме тому днями з Києва було повністю евакуйовано залишки дипмісії Білорусі», – написав Геращенко.

Армія Республіки Білорусь мала зайти через Волинь та організувати масований наступ на Львів.

За його інформацією, армія Республіки Білорусь мала зайти через Волинь та організувати масований наступ на Львів, щоб відрізати Україну від шляхів постачання зброї, яку українцям постачають партнери з США, країн ЄС та Британії.

План став особливо важливим для Москви після того, як Конгрес США схвалив пакет допомоги для України на $13,6 мільярдів. Ця допомога включає також постачання 9000 протитанкових комплексів Javelin, «що більше, ніж кількість всіх танків, САУ та бронемашин в армії вторгнення РФ».

Геращенко пише, що рішення Лукашенка про ненапад на Україну призвело до того, що Путін казиться і тепер в оточенні президента країни-агресора «опрацьовується варіант насильницького усунення Лукашенка від влади». Спецслужби РФ разом зі своїми агентами в КДБ та збройних силах РБ можуть влаштувати військовий переворот.

Telegram Channel