Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як на Волині упіймали браконьєрів

Кому війна, а кому... улов.

Фото – Волинський рибоохоронний патруль.

Як на Волині упіймали браконьєрів

Волинський рибоохоронний патруль продовжує викривати порушення рибальства на водоймах краю

Цими днями в ході рибоохоронного рейду на Хрінницькому водосховищі, поблизу сіл Липа та Гумнище Берестечківської ТГ Волинської області викрито два порушення рибальства за ч. 3 ст. 85 КУпАП. На викритих громадян складено адміністративні протоколи та накладено відповідні штрафні санкції.

З Хрінницького водосховища вилучено 20 одиниць сітних знарядь, загальною довжиною 800 метрів. У сітках знаходилося 5 кг риби у живому стані: 4 щуки та 5 окунів. Водні біоресурси повернено у водне середовище та попереджено збитків рибному господарству на суму 29 682 гривні.

Водні біоресурси повернено у водне середовище та попереджено збитків рибному господарству на суму 29 682 гривні.

Під час рибоохоронної роботи на водосховищі Турське Заболотівської ТГ Ковельського району виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 17 сітних знарядь лову загальною довжиною 812 метрів. На жаль, несвідомі громадяни не зважають на заклики утримуватись від браконьєрства, іноді перешкоджають представникам влади здійснювати повноваження.

З водойми вилучено 17 сітних знарядь лову загальною довжиною 812 метрів.
З водойми вилучено 17 сітних знарядь лову загальною довжиною 812 метрів. Фото – Волинський рибоохоронний патруль.

 Кому війна, а кому... улов.

Кому війна, а кому... улов. Фото – Волинський рибоохоронний патруль.

 У ході рибоохоронного рейду викрито грубе порушення рибальства на озері Віно поблизу Троянівкм Камінь-Каширського району Волинської області. Громадянин з човна за допомогою сітного знаряддя лову встиг виловити 15 кг водних біоресурсів, а саме: 4 амура, 4 щуки та 7 карасів сріблястих. Завдано шкоди рибним запасам на суму 39 151 гривня.

Завдано шкоди рибним запасам на суму 39 151 гривня.

На порушника складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ передано в суд для притягнення порушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

Незважаючи на ситуацію в Україні та роботу в умовах воєнного стану, Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Волинській області продовжує виконувати свої прямі обов’язки з забезпечення порядку на водоймах.

Вважаємо, що браконьєрство чи отримання прибутку від незаконно виловленого – не припустимо, тим паче у воєнний час.

Закликаємо громадян дотримуватися Правил рибальства, берегти рибні запаси та добровільно віддавати сітні знаряддя для допомоги армії.

Волинський рибоохоронний патруль.

Читайте також у нас: «На Волині 45-річний чоловік побив жінку та вирвав з її рук 10 тисяч доларів​».

Реклама Google

Telegram Channel