Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Путін пі**рас», – окупант скаржиться бабусі, що йому страшно (Відео 18+)

«Ноги повідморожували, руки повідморожували, ж**а коротше».

Фото із сайту 24tv.ua.

«Путін пі**рас», – окупант скаржиться бабусі, що йому страшно (Відео 18+)

І що краще він пішов би підмітати вулиці

Російські загарбники – страшенно деморалізовані. Про це свідчать їхні телефонні розмови з рідними, які перехоплюють українські захисники. Зокрема, один із загарбників пожалівся бабусі на холод і жахливі умови, у яких йому доводиться перебувати.

У телефонній розмові, яку опублікував радник міністра МЗС Антон Геращенко, окупант скаржиться бабусі, що йому дуже страшно. На запитання жінки, де він, російський військовий відповів, що в Україні, інформує 24tv.ua.

«Ноги повідморожували, руки повідморожували, ж**а коротше. Страшно, бабуля. Страшно все, на**г», – зазначив загарбник.

Бабця розповіла онуку, що дивиться новини, тож бачила, які жахи кояться в Україні. Однак вона не сказала, що усі ці воєнні злочини роблять саме російські окупанти.

«Нас розбили. Усю бригаду. Загиблих мільйон, на**г. Я не знаю, як Бог мене зберіг. Снаряди вибухають, літаки літають, «Гради», артилерія…», – продовжив загарбник.

Він з жахом порівняв війну в Україні з Великою Вітчизняною. Окупант розповів, що загарбники змушені «жити в землі», і дивується, як в нього досі не завелися воші.

Він з жахом порівняв війну в Україні з Великою Вітчизняною. Окупант розповів, що загарбники змушені «жити в землі», і дивується, як в нього досі не завелися воші.

«Я ось, якщо чесно, звідси зараз з**ався б на**й і мені по**гу. Я пішов би й вулиці, і подвір'я замітати, на**іг. Не знаю, як вижити, на**г. Головне – вижити, щоб живим та здоровим додому повернутися», – додав ворожий військовий.

Реклама Google

Чоловік бідкається, що думав, що «все» завершиться за 2 тижні, однак минув майже місяць.

«Найстрашніше – снаряди, кулі. Ось це страшно. А знаєте, що ще страшно? Холод. Холод – це страшно. Солдати, офіцери ноги та руги пообморожували, поопухали, коротше, на**г. Посиніли, деяким пообрізали, на**г. Я й сам пальці на руках та ногах не відчував. Ось ці кінчики… як голками коле. І все, ж**а, на**й, б**ть», – продовжує жалітися окупант.

Ворожий солдат наголосив, що гроші йому вже не потрібні. Звичайно, якщо загарбнику пощастить вижити, йому виплатять «ветеранку», але вона того не коштувала.

«Путін – пі**рас сам, на**й, б**ть. Поля, на**й, уявіть... Поля їм, українцям,... потрібно, на**й, зараз все робити. Поля, на**й, оброблювати, на**й, а вони не можуть», – підсумував загарбник.

Повна розмова окупанта з бабусею: відео (18+ присутня ненормативна лексика):

Читайте також у нас: ««Було яскраво»: ЗСУ вдев'яте вдарили по окупантах в Чорнобаївці​».

Telegram Channel