Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Відома волинянка: «Без наших козаків у росії не виходить армії, виходить, тупо, – орда зарізяк»

«Це буде їхня остання війна!»

Фото із сайту austriaukraine.com.

Відома волинянка: «Без наших козаків у росії не виходить армії, виходить, тупо, – орда зарізяк»

Письменниця та поетеса, лауреатка багатьох літературних премій, уродженка Луцька Оксана Забужко (на фото) про те, чому путін напав на Україну

«Пам’ятаєте, як Путін несподівано оголосив був, незадовго перед війною (тамтою, ще «гібридною»), що «и без Украины победили бы» – і як українці тоді образились?» – написала Оксана Забужко на своїй сторінці у фейсбуці.

Путін – школений кагебіст, а їх вчать професійно брехати (тому вони всі з часом трохи їдуть мізками, профдеформація така), і його дискурс значною мірою складається з т.зв. «перевертьышей», що він сам якось був окреслив дитячою дражнилкою «кто обзывается, сам так называется» (і ми вже не раз бачили, як із того, що інкримінується Україні, можна зрозуміти, що в них там діється в Росії).

«Пам’ятаєте, як Путін несподівано оголосив був, незадовго перед війною (тамтою, ще «гібридною»), що «и без Украины победили бы» – і як українці тоді образились?»

Так ось, дуже схоже на те, що ота геть неочікувана й «недружня» (попри цілком дружній тоді до Росії уряд Януковича і не менш дружню опозицію на чолі з Тимошенко!) щодо України заява теж була з боку Путіна не чим іншим, як «перевертышем», кагебістським «дзеркальним» визнанням п.3.

Тут і відповідь на питання, чого йому передовсім, «на ґвалт», треба від України: високоякісних людських ресурсів, ясиру. Без наших козаків у Росії не виходить армії, виходить, тупо, орда зарізяк, і так було всі 300 років: Росія не виграла ЖОДНОЇ ВІЙНИ, яка б НЕ БУЛА В УКРАЇНСЬКИХ ІНТЕРЕСАХ.
Але до такого вони вже не додумались. Додумались тільки, що треба вернути «х...хлов» знов у мосkaлі. А для цього піти на них війною. ))
І тому це буде їхня остання війна.

Слава Україні!»

Читайте також у нас: «Оксана ЗАБУЖКО: «Геноцид – це московський спосіб ведення війни. Так було завжди».

Реклама Google

Telegram Channel