Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
З початку вторгнення росіяни вбили 145 українських дітей

Усі новини російсько-української війни – тут.

Фото з відкритих джерел.

З початку вторгнення росіяни вбили 145 українських дітей

145 дітей загинуло та 222 поранено за час повномасштабних бойових дій на території України

Ювенальні прокурори підтвердили смерть 145 дітей внаслідок збройної агресії РФ в Україні, але ці дані не остаточні, бо відсутня інформація з окупованих територій і зон бойових дій.

Про повідомляє Офіс генпрокурора.

«145 дітей загинуло та 222 поранено за час повномасштабних бойових дій на території України, які веде Росія. Найбільше постраждало дітей у Київській - 69, Харківській - 49, Донецькій - 54, Чернігівській - 39, Миколаївській - 30, Луганській - 28, Запорізькій - 22, Херсонській - 25, столиці - 16, Сумській - 16, Житомирській - 15 областях».

 

Через бомбардування та обстріли пошкоджено 790 закладів освіти, 75 з них зруйновано повністю.

У відомстві повідомляють, що найгірша ситуація у Донецькій, Харківській, Миколаївській, Сумській, Київській, Херсонській, Чернігівській областях та місті Київ.

 

Найгірша ситуація у Донецькій, Харківській, Миколаївській, Сумській, Київській, Херсонській, Чернігівській областях та місті Київ.

Крім того, ці дані не є остаточними, оскільки відсутня можливість огляду місць обстрілів в районах активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях.

Наразі ці 145 вбивст – офіційні дані. Реальні жертви оцінюються набагато вище. Лише в одному блокованому Маріуполю говорять про десятки тисяч жертв, серед яких сотні - діти. 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel