Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Ігор Поліщук повідомив про ситуацію в Луцьку станом на ранок 30 березня

Мер розповів про стан справ у Луцькій громаді станом на 9.30.

Фото скрін зі звернення на сайті Луцької міськради.

Ігор Поліщук повідомив про ситуацію в Луцьку станом на ранок 30 березня

Ніч у Луцькій громаді пройшла спокійно

Пізно ввечері була тривога, однак, дякувати Богу, обійшлось без обстрілів. Всі комунальні служби міста працюють у штатному режимі.

Про це розповів з ранковому зверненні 30 березня Луцький міський голова Ігор Поліщук .

За його словами у Луцьку працює 94 автобуси і 31 тролейбус. 120 одиниць транспорту працює.

«Розпочали роботу ті маршрути, на які був найбільший запит. Це маршрут № 25. Сьогодні виїхало 6 автобусів, сьогодні він працює по новій схемі руху. Прошу звернути увагу. Схема руху оприлюднена на сайті Луцької міської ради, фейсбук - сторніці міської ради. Бачив, що й інші інтернет-видання розповсюдили. Також працює 30 маршрут. І від вчорашнього дня працює маршрут 26а», – повідомив мер. 

Мер просить жителів громади писати йому в коментарях, де потрібно покращити транспортне сполучення (де необхідно додати транспорт)

Він просить жителів громади писати йому в коментарях, де потрібно покращити транспортне сполучення (де необхідно додати транспорту):

«Намагаємося реагувати на ваші прохання. Працюємо з перевізниками, намагаємося переконати виходити на рейси, хоча це дуже непросто, тому що велика частина водіїв і іншого персоналу пішла служити в Збройні Сили, тероборону, добровольчі формування. Сьогодні не так просто зібрати людей, однак, поки що, справляємося».

Також Ігор Поліщук повідомив, що в соціальних їдальнях у Луцьку прохарчувалося 823 людини. З яких 128 дітей в двох їдальнях. Він звернувся до вимушено переселених осіб та до переселенців більше користуватися їдальнею у школі № 26, щоб трошки розвантажити їдальню у гімназії № 4. Позаяк навантаження у гімназії № 4 у три рази вище, ніж у 26-й школі.

«Його необхідно нормалізувати. Тому запрошую вас, будь ласка, користуйтеся їдальнею у 26-й школі», – звернувся він. 

 

Telegram Channel