Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку відкриють третю соціальну їдальню для переселенців: вечірнє звернення мера (Відео)

Оперативна інформація станом на 18 годину 30 березня.

Фото: скрін з відеозвернення на сайті Луцькради.

У Луцьку відкриють третю соціальну їдальню для переселенців: вечірнє звернення мера (Відео)

У Луцьку всі комунальні служби сьогодні працювали в штатному режимі

У Луцьку продовжують робити поточний ремонт доріг. Це необхідно, щоб інфраструктура міста була в порядку. Наразі здійснюють поточний ремонт на вулиці Набережній, проспекті Відродження, вулиці Володимирській – на перехресті з Львівською.

Про це сказав у вечірньому зверненні 30 березня міський голова Луцька Ігор Поліщук. 

«Якщо буде сприятлива робота, будемо продовжувати це робити і надалі. Продовжуємо здійснювати санітарне прибирання міста і інші заходи, що традиційно робимо після зимового періоду», – зазначив він. 

Мер розповів також про роботу соціальних їдалень. За його словами, сьогодні у двох з них було прохарчовано 936 вимушених переселенці. А усього з 22 березня – з часу коли перша їдальня запрацювала – було прохарчовано 4558 вимушено переселених осіб, з яких 3870 дорослі, а 688 – діти.

«У зв’язку з тим, що кількість бажаючих отримати гарячі обіди зростає, сьогодні вирішено було відкрити третю соціальну їдальню. Вона буде знаходитися в 24-тій гімназії, вулиця Станіславського, 52 А. Щоб люди, які проживають у сусідніх мікрорайонах поруч зі школою, було зручніше добиратися. Тим самим, ми знімемо трішки навантаження із соціальної їдальні, яка розміщена у на базі 4-ї гімназії і на базі школи 26. Тож якщо бажаєте отримати безкоштовний гарячий обід – звертайтеся. Перед цим потрібно у департаменті соцполітики ( на проспекті Волі 4-а), заповнити відповідні документи. Можна харчуватися на місці, або взяти обід з собою», – зазначив Поліщук. 

Вирішено відкрити третю соціальну їдальню. Вона буде знаходитися в 24-тій гімназії, що на вулиці Станіславського, 52-а.

Також мер нагадав, що в Луцьку працює Центр підтримки та евакуації бізнесу: «Сьогодні підприємці та підприємства, які не можуть продовжувати свою діяльність на території, де тривають обстріли і бойові дії, зруйнована інфраструктура, там, де все тимчасово окуповано, в нас є Центр, який допомагає абсолютно в різних питання. Це і пошук ділянок, приміщень, офісів, консультування з питання налаштування бухгалтерії. Якщо ви знаєте, що є хтось, хто шукає такої підтримки, або самі є такими особами – звертайтеся: 050 438 05 47 або 0332777 955», 

Міський голова звернувся до підприємців та підприємств із проханням по можливості відновлювати роботу, щоб дати можливість людям працювати і отримувати зарплату, аби прохарчуватися і оплатити комуналку.

«Щоби економіка громади і країни в цілому потроху зміцнювалася після такого складного періоду. Якщо дозволяє логістика, наявність персоналу та інші обставини – прошу, відновлюйте роботу»

«Щоби економіка громади і країни в цілому потроху зміцнювалася після такого складного періоду. Якщо дозволяє логістика, наявність персоналу та інші обставини – прошу, відновлюйте роботу», – звернувся він. 

Реклама Google

Telegram Channel