Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Чорнобаївка вчора у 14 (!) «гостинно зустріла» російських окупантів (Відео)

«Це місце смерті москалів».

Фото із сайту youtube.com.

Чорнобаївка вчора у 14 (!) «гостинно зустріла» російських окупантів (Відео)

І це був не першоквітневий жарт

Українські захисники знову розгромили ворога у Чорнобаївці. Від початку російського вторгнення це вже їхня чотирнадцята невдача в цьому легендарному місці.

Про це ввечері 1 квітня вже традиційно повідомив Олексій Арестович, радник глави ОП. Згадав про Чорнобаївку й очільник Миколаївської ОВА – Віталій Кім.

Кім ще о 20:40 лаконічно написав у своєму телеграм-каналі: «З 1 квітня. Чорнобаївка». Схоже, так він звертає увагу на те, що чергова невдача ворога символічно припала на День дурня.

Згодом про успіхи наших захисників на Херсонщині розповів й Арестович. Ще недавно він повідомляв про 12-й удар по Чорнобаївці, а вже до вечора 1 квітня українські військові здійснили ще й 13-й і 14-й.

Просто «сісти у степу» – не варіант, адже пил забиватиме двигуни. Якщо ще й дощитиме – є загроза, що транспорт просяде у ґрунт.

Як раніше пояснював у фейсбуці Олександр Лємєнов, російські окупанти не просто так постійно садять свою техніку в Чорнобаївці. Він стверджує, що у них наразі просто немає іншого виходу. Мовляв, на тамтешньому аеродромі ворогу зручно садити літаки. Просто «сісти у степу» – не варіант, адже пил забиватиме двигуни. Якщо ще й дощитиме – є загроза, що транспорт просяде у ґрунт.

Російські пропагандисти осоромилися через Чорнобаївку: дивіться відео 24tv.ua:

Читайте також у нас: «На Сумщині з’явилась своя Чорнобаївка (Фото)​».

Реклама Google

Telegram Channel