Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Там де моя донька грала у футбол, прилетіли ракети…(Фото)

Суки москальські, ви будете горіти вічно у пеклі!

Фото із сайту youtube.com.

Там де моя донька грала у футбол, прилетіли ракети…(Фото)

За кожну дитячу сльозу московія має бути покарана

Не йде з пам’яті 91-річна бабуся, якій довелось провести місяць десь поблизу Києва у російській окупації. Вона порівнювала нинішню війну та Другу світову. Каже, що рашисти набагато гірші на гітлерівців. За її словами, німці прийшли, «розбомбили порт», і пішли далі, а  ці – натуральні бандити, а не армія. Звичайні бандити, які просто так руйнують та вбивають.

Справді, таке враження, що в російських загарбників з людського залишилась тільки біологічна оболонка. А розум, душа, серце – запозичені в істот з якогось паралельного світу. З пекла.

Орда, яка в буквальному значенні слова залишає по собі випалену землю без людей та населених пунктів, з якимось незбагненним оскаженінням руйнуючи лікарні, школи, театри, житлові райони…

Перед тим, як сів писати ці рядки, у батьківській вайбер-групі оприлюднили фото розбомбленого футбольного поля у Києві, де наші діти займаються, точніше займались, спортом. На знімках – вирви і ракети, які стирчать  із новенького покриття...

 
 
 

 Загарбники вбивають, тероризують і руйнують просто задля розваги. І мародерять – масово, натхненно, під схвалення своїх мам-батьків-дружин, про що свідчать численні радіоперехоплення. Не знаю, наскільки тут доречним є анекдот, але  він дуже влучно підкреслює всю глибину морального падіння народонаселення території, яку називають російською федерацією:

Путінський нацист, який прийшов із зброєю в Україну, телефонує матері:

– Мам, ми в Ірпіні. Тут страшно! Тут м’ясорубка!

– І блендер, блендер також бери!

…83 відсотки! Цілих 83 відсотки росіян, згідно з опитуванням, підтримують дії Путіна і вимагають добити  українців,  втопити їх у крові. Буквально одиниці людей в охопленій нацизмом Московії не втратили здатності мислити, шукають правдиву інформацію. Але і з ними  розправляються. Коли вчителька з Пензи розповіла дітям правду про те, що світ відгороджується від їхньої держави через те, що вона напала на Україну, новітні «павлики морозови» здали вчительку поліції. Сталін би позаздрив такій пильності юних путіністів.

Щоб у жодної людини на планеті не було ані найменших сумнівів в тому, що Росія – це держава-терорист, держава-бандит, держава-убивця.

Після того, як дізнався, що друзі у Європі  не чули про розбомблений пологовий будинок у Маріуполі, - «певно, десь пропустили у новинах», ще раз переконався, наскільки важливо голосно і невтомно розповідати усьому світу про те, що у нас робиться, які злочини чинить загарбник, скільки людських доль загублено і поламано.

Щоб у жодної людини на планеті не було ані найменших сумнівів в тому, що Росія – це держава-терорист, держава-бандит, держава-убивця. Кожна особиста історія має значення! Впевнений, що не тільки ЗМІ, а й мільйони свідків, українських біженців,  не допустять ніякої «втоми від України»,  не дадуть нічого забути. Не маємо права.

 За усі ці небачені звірячі злодіяння росія і росіяни рано чи пізно постануть не тільки перед Божим судом, а й перед людським.  Жителі московії мають бути ізгоями на планеті і нести відповідальність за свої злочини.  Путін і його поплічники – кримінальну, а всі інші – матеріальну та моральну. Спокутувати  вони будуть не одне десятиріччя. А ми нічого не забудемо.

Василь УЛІЦЬКИЙ, редактор відділу політики газети «Волинь-нова».

Читайте також у нас: «Звірства москалів у Бучі: на вулицях лежать тіла мирних жителів із зв’язаними руками, а в «братській могилі» – майже 300 людей... (Фото 18+)».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel