Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Тіло молодшого брата-героя з Волині доставив додому старший

Герою слава!

Фото з відкритих джерел.

Тіло молодшого брата-героя з Волині доставив додому старший

Брати Нєдєлкови захищали Україну. Тепер молодший із них це робитиме з небес

В останню земну дорогу в Нововолинську провели військовослужбовця 14-ї бригади імені князя Романа Великого Костянтина Нєдєлкова

Нововолинськ навколішки зустрічав Героя від в’їзду у місто і до Свято-Духівського собору. Костянтин навчався у ЗОШ №8 шахтарського міста, здобув робітничу професію, працював на будовах. У 2017 році уклав контракт на службу в Збройних Силах України. Останнім часом боронив нашу землю від російських фашистів на Миколаївщині. Тут поклав свою голову за нашу свободу.

Тіло молодшого брата доставив старший – Сергій, який також воював на фронті у строю цієї бригади.

Панахиду за загиблим воїном Костянтином здійснили священники ПЦУ Нововолинського благочиння. Як мовив у прощальному слові настоятель собору, благочинний Нововолинської округи отець Стефан Фульмес, нема такого терміну, яким би можна було дати оцінку тим звірствам, які чинять окупанти. Їм сьогодні протистоїть українська нація і її Герої.

Як мовив у прощальному слові настоятель собору, благочинний Нововолинської округи отець Стефан Фульмес, нема такого терміну, яким би можна було дати оцінку тим звірствам, які чинять окупанти.

– Ми повинні виконати свою обіцянку перед Героєм – воїном Костянтином – здобути Перемогу, відбудувати Україну, – сказав на траурній церемонії Нововолинський міський голова Борис Карпус.

У скорботі мама, дружина, син, дочка. Провести в останню дорогу Костянтина Нєдєлкова прийшли родина, друзі, сусіди, побратими по зброї, які знову ж таки на колінах віддавали загиблому останню шану.

Поховали його у селищі Благодатному.

Під час похорону Костянтина Нєдєлкова.
Під час похорону Костянтина Нєдєлкова.
Герою слава!
Герою слава!

 Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Читайте також у нас: «Ціна свободи: У боях з орками загинула військова медик, мати 12 дітей (Фото)».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel