Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Яку «хорошу українську команду» планує зробити «Шахтар»

«Це їхнє рішення і я його поважаю. Може й не погоджуюсь з ним, але маю поважати».

Фото із сайту dynamo.kiev.ua.

Яку «хорошу українську команду» планує зробити «Шахтар»

Директор з футболу донецького клубу Даріо Срна (на фото) розповів про те, приєднається до колективу в благодійних матчах

«Деякі легіонери вже підписали контракти, деякі сказали, що не приїдуть, я до цього ставлюся нормально. Вони багато зробили для «Шахтаря», хтось більше, хтось менше. Це їхнє рішення і я його поважаю. Може й не погоджуюсь з ним, але маю поважати.

Думаю, що Марлон буде, можливо Соломон, Фернандо, чекаємо на нашого колишнього футболіста й легенду «Шахтаря» Ярослава Ракіцького, щоб він з нами грав. Тож зробимо хорошу українську команду, яка буде представляти Україну», – цитує Даріо Срну sport.ua.

«Я постійно на зв’язку із Роберто Де Дзербі, він сказав, що його гроші тепер не цікавлять. Як я за 19 років, так і він за 7 місяців, і його тренерський штаб, отримали багато любові від України, його прийняли як свого. Він сказав, що в нього немає причин покидати «Шахтар» у такий момент. Так, у нього були пропозиції, але він сказав: «Я буду до кінця з «Шахтарем», вірю, мені найголовніше – обійняти всіх, побачити... Коли ми вперше зустрілися після 45 днів війни, він сказав, що сьогодні він наш друг. Збираємось, граємо товариські ігри, допомагаємо один одному і все, що заробляємо, відправляємо в Україну», – сказав Срна.

Гравці та тренерський штаб донецького «Шахтаря» прибули до Греції на матч проти «Олімпіакоса». Зустріч відбудеться 9 квітня у Афінах на Karaiskakis Stadium. Початок гри – о 20:00 за київським часом. Відеотрансляція матчу – на телеканалі «Футбол 1» та у YouTube.

Матч «Олімпіакос» – «Шахтар» відбудеться сьогодні о 20:00 за київським часом. Відеотрансляція матчу – на телеканалі «Футбол 1» та у YouTube.

Склад «Шахтаря»: голкіпери Анатолій Трубін, Олексій Шевченко, Тимур Пузанков, польові гравці Микола Матвієнко, Валерій Бондар, Юхим Конопля, Андрій Булеза, Мар'ян Фаріна, Олександр Драмбаєв, Данило Удод, Михайло Мудрик, Артем Бондаренко, Петро Стасюк, Дмитро Мішньов, Денис Шостак, Максим Чех.

Читайте також у нас: «Найкращі українські шахістки – сестри Музичук – відповіли на звинувачення у «зраді»».

Реклама Google

Telegram Channel