Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Борис Джонсон добирався до Києва залізницею (Фото)

Бориса Джонсона пригощали на борту поїзда салом.

Фото: Укрзалізниця.

Борис Джонсон добирався до Києва залізницею (Фото)

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 9 квітня відвідав Київ з офіційним візитом. Глава британського уряду з Польщі до української столиці їхав залізницею.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці. 

Також Борис Джонсон записав відеозвернення для усіх українських залізничників. Політик наголосив на підтримці України та згадав про трагедію на вокзалі у Краматорську.

Прем'єр-міністр Великої Британії подякував українським залізничникам за їхню працю. Глава британського уряду відзначив і те, що в нас працівників Укрзалізниці називають «залізними людьми».

Глава британського уряду висловив співчуття українцям через їхні втрати та наголосив, що він подумки у Краматорську, де окупанти цинічно обстріляли залізничний вокзал.

«Я чув, що вас тут називають «залізні люди». Це, звісно, пов'язано з вашою залізничною професією, але водночас відображає і ваш дух, справжній український дух, який українці демонструють у спротиві жахливій агресії», – заявив Джонсон.

Також глава британського уряду висловив співчуття українцям через їхні втрати та наголосив, що він подумки у Краматорську, де окупанти цинічно обстріляли залізничний вокзал.

 

Telegram Channel