Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Кохана, я поїхав на роботу. Він розпочав війну», - дружина Резнікова розказала, як це бути дружиною міністра оборони

Волинь-нова

«Кохана, я поїхав на роботу. Він розпочав війну», - дружина Резнікова розказала, як це бути дружиною міністра оборони

Телеведуча і дружина міністра оборони Олексія Резнікова Юлія Зорій розповіла, як розпочався для неї страшний ранок 24-го лютого, коли Росія розпочала війну проти України

Жінка зізналася, що відчуває страх за чоловіка, але водночас і надзвичайну гордість. Про це вона розповіла в інтерв'ю Viva!, пише Газета по-українськи.

«Кохана, я поїхав на роботу. Він розпочав війну», - цими словами рано-вранці моє життя змінилося назавжди. На «до» та «після» війни. Зараз важко підібрати слова, щоб описати весь спектр емоцій, переживань і всього, що вирує в моєму серці і розриває його на шматки. Можливо, скоро, після перемоги, можна буде трішки видихнути, опанувати себе, зосередитись і зібрати думки докупи, щоб описати їх, але точно не зараз», - поділилася вона.

Часом мені невимовно шкода бачити його постійно втомлені недоспані очі, бо працює він 24/7, як і весь уряд.

 

 Зорій додає, що бути дружиною міністра оборони у воєнний час так само відповідально, стримано і впевнено. «Хоча, зізнаюся чесно, додався страх. Це нормально. Часом мені невимовно шкода бачити його постійно втомлені недоспані очі, бо працює він 24/7, як і весь уряд. Як і всі наші захисники і захисниці. Як і всі ми. Бо це війна», - каже.

Жінка зізнається, що зараз не легко нікому. І кожен працює на своєму полі бою. «Але я захоплююся стійкістю свого чоловіка, його зваженістю, сконцентрованістю, його патріотизмом і професійністю. Правда. Я отримую величезну кількість листів від людей зі словами подяки і підтримки для Олексія. І я щиро вдячна кожному», - наголосила.

Реклама Google

 

Telegram Channel