Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Бійці, озброєння і техніка: у Генштабі розповіли, що та коли ворог готується відправити до України

Україна переможе

Фото Associated Press.

Бійці, озброєння і техніка: у Генштабі розповіли, що та коли ворог готується відправити до України

З відновлення втрат особового складу у противника виникли проблеми.

Ворог продовжує здійснювати підготовку та відправку особового складу, озброєння та техніки для участі в бойових діях на території України.

Про це повідомляє Генштаб України 11 квітня, інформує ТСН.

Особливу проблему ворог відчуває при комплектуванні посад водіїв та механіків-водіїв. Відбуття відібраного особового складу з пункту постійної дислокації заплановано на другу половину квітня цього року.

«Здійснюється підготовка озброєння та військової техніки у пункті постійної дислокації 60-ї окремої мотострілецької бригади (Монастирище) 5-ї загальновійськової армії Східного військового округу. Імовірно, зазначене озброєння буде переміщено на тимчасово окуповану територію Донецької області», - розповіли у Генштабі. 

Там зазначили, що також, для відновлення втрат особового складу підрозділів батальйонної тактичної групи зі складу 36-ї окремої мотострілецької бригади (Борзя, Забайкальський край) 29 загальновійськової армії Східного військового округу, здійснюється набір військовослужбовців зі складу зазначеної бригади.

«Особливу проблему ворог відчуває при комплектуванні посад водіїв та механіків-водіїв. Відбуття відібраного особового складу з пункту постійної дислокації заплановано на другу половину квітня цього року», - додали у Генеральному штабі України. 

Читайте також: За добу ЗСУ знищили 8 ворожих «пташок» і 3 крилаті ракети

Реклама Google

Telegram Channel