Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На затонулому крейсері «Москва» могли бути ядерні боєголовки

Гордість путіна згоріла і пішла на дно.

Фото із сайту youtube.com.

На затонулому крейсері «Москва» могли бути ядерні боєголовки

«Де ці боєголовки? Де вони були під час вибуху боєзапасу?»

Керівник проєкту в Інституті Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко припустив, що на борту затонулого російського крейсера «Москва» могли бути дві ядерні боєголовки.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Пряма мова:

«… фахівці кажуть, що за штатом на борту ркр «москва» є 2 ядерні боєголовки до крилатих ракет (можливо для багатьох це новина, але так і є, це корабель – носій ядерної зброї).

Де ці боєголовки? Де вони були під час вибуху боєзапасу? Де точка на мапі? Координати? Це компетенції РБ ООН, МАГАТЕ...

До цього мають негайно долучитися прибережні держави Чорного моря – Туреччина, Румунія, Болгарія, Грузія...»

Фахівці кажуть, що за штатом на борту ркр «москва» є 2 ядерні боєголовки до крилатих ракет (можливо для багатьох це новина, але так і є, це корабель – носій ядерної зброї).

Нагадаємо, що ввечері 13 квітня стало відомо, що українськими протикорабельними ракетами «Нептун» вразили ракетний крейсер «москва» Чорноморського флоту рф. Після цього крейсер з 16-ма крилатими ракетами було виведено з ладу.

Реклама Google

Зранку 14 квітня в російському мінобороні визнали, що на палубі флагмана чф рф сталася пожежа, але скинули все на випадкову детонацію боєприпасів. Про інцидент командування доповіло особисто російському президенту володимиру путіну.

Українське військове командування повідомило вдень 14 квітня, що внаслідок влучання українських ракет крейсер «москва» почав тонути.

Згодом стало відомо, що російський крейсер «москва» затонув після тривалої пожежі на борту, поки його буксирували в Севастополь.

Читайте також у нас: ««Ідіть н***й з вашим руськім міром»: воїни ЗСУ записали свою версію хіта «Гуси» від Wellboy (Відео)​».

Telegram Channel