Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Послали один одного на х*й: Ярмоленко поговорив з Тимощуком про війну в Україні

Андрій Ярмоленко.

Фото: isport.ua.

Послали один одного на х*й: Ярмоленко поговорив з Тимощуком про війну в Україні

Капітан збірної України з футболу Андрій Ярмоленко зміг поговорити з тренером «Зеніту» Анатолієм Тимощуком, який мовчазно підтримав війну у рідній країні. Розмова спортсменів тривала лише дві хвилини

Про це сам Ярмоленко розповів в інтерв'ю YouTube-каналу блогера Євгена Савіна, відомого як «Красава», передає Обозреватель. За словами нашого легіонера лондонського «Вест Хема», його здивувала позиція колишнього партнера національної збірної, якого він вважав прикладом для себе.

Я у нього запитав, чому він мовчить. І сказав, що його для мене більше не існує. Він послав мене нах*й, я в відповідь його.

«Коли ми грали разом, для мене Толя був прикладом професіоналізму. Я рівнявся на нього. Коли розпочалася війна, я стежив за тим, хто висловлювався. Для мене була повною несподіванкою його реакція. Я йому написав, запитав, як йому спиться ночами. Він відповів: «Не спиться, так само, як і тобі». Після цього він мене набрав. Я у нього запитав, чому він мовчить. І сказав, що його для мене більше не існує. Він послав мене нах*й, я в відповідь його. На цьому розмова закінчилася», – сказав Ярмоленко.

Читайте також: Дружина Усика розповіла, чому він не відповідав на питання «Чий Крим?».

Реклама Google

Telegram Channel