Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Медведчука знайшли яйця «Фаберже», картини та золото: які коштовності кумів путіна хочуть арештувати

Волинь-нова

У Медведчука знайшли яйця «Фаберже», картини та золото: які коштовності кумів путіна хочуть арештувати

Сума виявленого майна наразі встановлюється

Правоохоронці під час обшуків у маєтках затриманого нардепа Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко виявили близько 100 картин, антикварні речі, а також мисливську гвинтівку, пістолет BUL, 20 швейцарських годинників, золоті та срібні монети, золоті статуетки, та яйця «Фаберже».

Усе виявлене майно арештують та передадуть АРМА, передає ТСН.

Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури.

Як повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції, обшуки у будинках кумів президента РФ провели 18 квітня на територіє Києва та Київської області.

«Слідчі Головного слідчого управління за оперативного супроводу співробітників Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції здійснюють досудове розслідування за фактами протиправних дій посадових осіб товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина народного депутата Віктора Медведчука», - йдеться у повідомленні.

Офіс Генерального прокурора вже готує клопотання про накладання арешту. Надалі арештовані активи будуть передані в управління до АРМА.

«Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури», - повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань.

Також зазначається, що раніше вже були арештовані три квартири, два майнових комплекси, один будинок, офісне приміщення, коштовні предмети, мистецтва та транспортні засоби Медведчука і його дружини.

Читайте також останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel