Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«У лазні я з ним парився»: колишній друг путіна розповів про здоров'я російського диктатора

Пугачов повідомив, що про хворобу путіна нічого не знає.

Фото 24tv.ua.

«У лазні я з ним парився»: колишній друг путіна розповів про здоров'я російського диктатора

У ЗМІ регулярно циркулюють новини про проблеми путіна зі здоров'ям. Дехто каже, що у нього онкологія, інші пишуть про хворобу Паркінсона

Колишній друг володимира путіна і мільярдер Сергій Пугачов розповів, про які проблеми зі здоров'ям президента рф він знає.

Цим він поділився в інтерв'ю українській журналістці Олесі Бацман, передає УНІАН.

Здоров'я у нього, ну, крім того, як я пам'ятаю, він при мені впав з коня і пошкодив хребет, особливо більше нічого не пам'ятаю такого. Ходив він після цього місяця два погано, лежав, корсет носив.

Вона запитала, що зі здоров'ям путіна і чи можемо ми сподіватися, що він незабаром помре. На що Пугачов відповів, що цього ніхто не знає. 

«Здоров'я у нього, ну, крім того, як я пам'ятаю, він при мені впав з коня і пошкодив хребет, особливо більше нічого не пам'ятаю такого. Ходив він після цього місяця два погано, лежав, корсет носив. У нього періодично це виникало довгі роки», - каже колишній друг путіна.

Він додав, що іншим глава рф не ділився з ним, про жодні онкологічні хвороби. «У лазні я з ним парився, нічого такого не бачив», - сказав Пугачов. 

Також він відповів, який кінець може чекати на путіна.

«Хотілося, щоб закінчив на лаві підсудних в якомусь трибуналі як військовий злочинець», - додав колишній друг президента РФ.

Раніше ЗМІ повідомляли, що путіна, якому в жовтні має виповнитися 70 років, тепер супроводжує величезна бригада лікарів, в тому числі хірург-фахівець з раку щитовидної залози.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Telegram Channel