Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Вибухатимуть склади»: Подоляк прогнозує посилення «демілітаризації» рф у її прикордонних районах

Михайло Подоляк.

Фото: Getty Images.

«Вибухатимуть склади»: Подоляк прогнозує посилення «демілітаризації» рф у її прикордонних районах

Тоді в росіян виникатиме запитання про те, що ж вони роблять в Україні та чому вбивають людей

Таку думку радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк висловив у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах 27 квітня, передає ТСН.

«Інтенсивність війни дуже велика… Безумовно, така інтенсивність конфлікту буде точно відображатись на прикордонних районах РФ», – сказав радник керівника ОП.

«Там будуть стрімко зростати панічні настрої, там будуть з’являтись конфліктні ситуації, там будуть вибухати склади, і це буде тільки й тільки поглиблюватись. І інтенсивність демілітаризації РФ, особливо в прикордонних районах, на мій погляд, в наступні тижні буде тільки суттєво зростати», – розповів Подоляк.

Там будуть стрімко зростати панічні настрої, там будуть з’являтись конфліктні ситуації, там будуть вибухати склади, і це буде тільки й тільки поглиблюватись.

«І це буде викликати нарешті у росіян питання: «А що ж ми робимо в Україні? Чому ми там два місяці вбиваємо людей так масово, і яку ціну ми готові за це заплатити?». І ці склади, ці ГСМ, ці бази палива – це все буде наслідок, це будуть боргові виплати, які Росія починає платити за війну», – наголосив радник керівника президентського офісу.

Читайте також: Побувавши у путіна, генсек ООН прибув до Києва на зустріч із Зеленським.

Реклама Google

Telegram Channel