Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Звернення Байдена щодо підтримки України (наживо)

Звернення Байдена наживо.

Фото: Главком.

Звернення Байдена щодо підтримки України (наживо)

У Білому домі зауважили, що робота з відслідковування та замороження російських активів вже триває

Президент США Джо Байден виступає в Білому дому. Відомо, що президент планує передати до Конгресу запит на збільшення допомоги Україні, а також законопроект, який розширить можливості уряду США вилучати активи російських олігархів та спрямовувати кошти, отримані від таких активів, на допомогу Україні. 

В Білому домі зауважили, що робота з відслідковування та замороження російських активів вже триває. Країни ЄС повідомляють про замороження активів на суму більш ніж 30 мільярдів доларів, включаючи човни, гелікоптери, нерухомість та предмети мистецтва на суму майже 7 млрд дол.

 Країни ЄС повідомляють про замороження активів на суму більш ніж 30 мільярдів доларів, включаючи човни, гелікоптери, нерухомість та предмети мистецтва на суму майже 7 млрд дол.

Нагадаємо, американський президент вже виступив із заявою щодо України 21 квітня, оголосивши про новий пакет військової допомоги Києву на суму $800 млн.

Як повідомлялося, міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін заявив, що якщо США та їхні союзники забезпечать Україну важкими озброєннями, вона може досягти успіху. 

 

Telegram Channel