Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцькому районі заживо згорів чоловік

Подробиці трагедії встановлюються.

Фото ДСНС.

У Луцькому районі заживо згорів чоловік

28 квітня у Волинській області трапилося 3 пожежі

О 02:41 рятувальники 5 Державна пожежно-рятувальна частина м.Нововолинськ ліквідували пожежу в магазині на вулиці Грушевського в Нововолинську. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 10:36 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку в селищі Рокині Луцького району. Мешканці суміжних квартир, де спостерігалося найбільш щільне задимлення, самотужки залишили приміщення й викликали рятувальників.

Під час гасіння пожежі виявили тіло 58-річного чоловіка.

За викликом прибула чергова варта 2 ДПРЧ м. Луцька. З’ясувалося, що вогонь виник в одній з кімнат, охопив диван, хатні речі й перекинувся на внутрішнє оздоблення стін. Під час гасіння пожежі виявили тіло 58-річного чоловіка.

Горіння локалізували о 10:57, ліквідували – о 10:59. Імовірно, пожежа трапилася через необережність з вогнем під кас куріння.

Цього ж дня рятувальники 5 Державна пожежно-рятувальна частина м.Нововолинськ ліквідували пожежу очерету на площі 8 га в селі Низкиничі Володимир-Волинського району. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читайте також: На Волині горів гараж.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel