Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Це хворі люди. Вони вбивають не вагаючись», – очевидець про те, що відбувалося в Бучі

Нелюди!

Фото ТСН.

«Це хворі люди. Вони вбивають не вагаючись», – очевидець про те, що відбувалося в Бучі

Масові вбивства та зґвалтування людей у Бучі – це справа рук бурятів

Окупували Бучу угруповання бурятів і росіян абсолютно по-різному поводилися з місцевим населенням. І ті, і інші пили, проте саме буряти відрізнялися особливою жорстокістю, передає УНІАН.

Вони розстрілювали людей на вулицях, брали в полон, ґвалтували чоловіків.

«Буряти - це вже інша історія. Вони пили, але сп'яніння штовхало їх не на п'яні сльози, воно штовхало їх звести курок. Вони вбивали. Жорстоко, без причини. Просто тому, що можуть. Просто тому, що у них в руках є зброя і вони розуміють, що саме зараз, в цю хвилину у них перевага над вами», - сказав волонтер.

Він також зазначив, що масові вбивства та зґвалтування людей у Бучі – це справа рук бурятів.

«Вони розстрілювали людей на вулицях, брали в полон, ґвалтували чоловіків. Все це робили саме буряти. Це просто хворі люди. З ними не можна говорити, це неможливо. Вони в кожному бачать терориста і вбивають не вагаючись. Всі цивільні ходили по Бучі з білими пов'язками на рукавах, але їх все одно розстрілювали», - каже волонтер.

Разом з тим, він зазначає, що всі звірства окупанти здійснювали без вживання наркотиків, тобто чудово усвідомлювали, що вони роблять.

«Я не бачив наркотики й мені не здалося, що хтось під кайфом. Швидше ні, ніж так. Їм дають добро на вседозволеність і мародерство, а роздобути алкоголь, розкрадаючи квартири та магазини, набагато легше, ніж роздобути наркоту. Думаю, що наркоти там не було. Для звірств їм цілком вистачало власної тупості та алкоголю», - зазначив волонтер.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Telegram Channel