Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«У мене померли дві собаки, бабуся Галя і улюблене місто», – 8-річний хлопчик з блокадного Маріуполя (Фото)

Жорстокості росіян немає меж.

Фото Evgeny Sosnovsky.

«У мене померли дві собаки, бабуся Галя і улюблене місто», – 8-річний хлопчик з блокадного Маріуполя (Фото)

Хлопчик пережив справжнє пекло

З першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну - 24 лютого - окупанти по-звірячому бомблять і перетворюють на руїни квітучий і успішний Маріуполь, вбиваючи його мирних мешканців.

Так, 8-річний маріуполець у щоденнику розповів про свої недитячі емоції, пережиті у блокадному місті. Кілька сторінок з дитячого рукопису оприлюднив маріупольський художник та актор Євген Сосновський у Facebook, передає УНІАН.

Ще у мене помер дідусь. У мене – рана на спині, здерта шкіра. У сестри – поранення голови. У мами – видерте «м'ясо на руці» та рана на нозі.

Маленький маріуполець зазначає, що йому – 8 років, сестрі – 15, а мамі – 38 і вона потребує перев'язок. Його розповідь про буденні речі такі, як сон, читання, перериваються страшними повідомленнями.

«Ще у мене помер дідусь. У мене – рана на спині, здерта шкіра. У сестри – поранення голови. У мами – видерте «м'ясо на руці» та рана на нозі», – розповідає хлопчик.

Переживаючи найстрашніше у своєму житті, він таки шукає щось добре та світле. Так, пише про свою нову подругу Віку, у якої гарні батьки. Дитина радіє, що у неї незабаром день народження і що бабуся повернулась, коли ходила по воду.

Найбільше болю в розповідях дитина на останній сторінці. Там кульковою ручкою намальовані страшні і зовсім недитячі зображення: люди, які лежать на підлозі, а також зруйновані будинки. Усе, що втратили маріупольці з початку війни.

«У мене померли 2 собаки, бабуся Галя і улюблене місто Маріуполь», – дитячою рукою написане дійсно моторошне речення.

 

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel