Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Російських окупантів нагороджують відзнаками для ветеранів Другої світової війни

Російських солдатів нагороджують медалями «Жукова», «Суворова», «За отвагу» та орденами «мужества».

Фото ua.depositphotos.com.

Російських окупантів нагороджують відзнаками для ветеранів Другої світової війни

Розвідники опублікували список воєнних злочинців та «нагороди» якими їх нагороджуватимуть

За вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави російським військовим видають нагороди для військових радянської армії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. 

Медалі «За отвагу» і ордени «мужества» окупанти, мабуть, заслужили за «подвиги» під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни українців.

«Напередодні 9 травня, за вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави, військовослужбовців 54 бригади управління 35 загальновійськової армії східного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 53790), що дислокується у місті Бєлогорськ, нагороджують медалями «Жукова», «Суворова», «За отвагу» та орденами «мужества», - йдеться в повідомленні.

Розвідки нагадали, що медаль Жукова призначена для вручення ветеранам «великої вітчизняної війни, органів НКВС, збройних сил СРСР та особам які перенесли блокаду».

«Медалі «За отвагу» і ордени «мужества» окупанти, мабуть, заслужили за «подвиги» під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни українців», - зауважили в ГУР МО.

Розвідники також опублікували список воєнних злочинців та «нагороди» якими їх нагороджуватимуть. 

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Telegram Channel