Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Путіну брешуть про захоплення населених пунктів в Україні, до яких окупанти навіть не дійшли  

Загарбники брехали путіну про захоплення населених пунктів.

Фото 24tv.ua.

Путіну брешуть про захоплення населених пунктів в Україні, до яких окупанти навіть не дійшли  

Хибна інформація призвела до загибелі не однієї тисячі рашистів і до повного провалу поставлених російським диктатором завдань

Штаби російських окупантів надсилають вищому керівництву, зокрема й диктатору володимиру путіну інформацію про перебіг війни в Україні, яка не відповідає реальності.

Про це повідомляє «24 канал» із посиланням на джерела в українських спецслужбах.

Фейкові звіти про «успіхи» окупантів в Україні призвели до загибелі не однієї тисячі загарбників та до провалу поставлених путіним завдань.

Штабні офіцери, які пишуть відповідні звіти і приблизно володіють реальними даними, між собою говорять про те, що серед тих населених пунктів, які росія нібито «захопила», є міста, до яких армії не вдалося підійти навіть на гарматний постріл.

Як зазначає видання, через перекручування реальності керівники армії рф не розуміють, які сили та засоби є в наявності на передовій, а які існують тільки на папері. Саме тому російські генерали женуть у бій розбиті підрозділи. Деякі такі факти стали відомі вищому керівництву рф. Низку генералів покарали.

«Під час однієї з перевірок на найвищому рівні чиновники з міністерства оборони росії з подивом для себе з'ясували, що у квітні два генерали відправили у напрямку Миколаєва та Кривого Рогу підрозділи, що складалися з неповної роти бійців. Таке рішення з урахуванням чисельності захисників України за цими напрямками визнали неадекватним, а генералів зняли з посад та навіть недовго тримали у СІЗО», – пише видання.

Ба більше, окупанти брехали путіну про захоплення населених пунктів, до яких вони ще не дійшли. На основі фейкових доповідей в кремлі віддають безглузді накази та звітують про «виконання» поставлених завдань.

«Штабні офіцери, які пишуть відповідні звіти і приблизно володіють реальними даними, між собою говорять про те, що серед тих населених пунктів, які росія нібито «захопила», є міста, до яких армії не вдалося підійти навіть на гарматний постріл», – розповіло джерело видання.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel