Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зведення Генштабу: росіяни продовжують блокувати «Азовсталь», поновили штурм

Ворог хоче взяти завод під контроль.

Фото з відкритих джерел.

Зведення Генштабу: росіяни продовжують блокувати «Азовсталь», поновили штурм

В окремих районах орки поновили штурм  за підтримки авіації,

В Маріуполі росіяни продовжують блокувати підрозділи Сил оборони в районі «Азовсталі»,  а в окремих районах вони поновили штурм  за підтримки авіації, аби взяти під контроль завод. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на зведення Генштабу.

На Волинському і Поліському напрямках ворог активних дій не проводив. У підрозділах ЗС білорусі триває перевірка бойової готовності сил реагування.

На Сіверському напрямку ознак формування противником наступального угруповання не виявлено. На територіях Брянської, Курської та Бєлгородської областей на позиціях та опорних пунктах утримується незначна кількість особового складу, озброєння та військової техніки.

На Слобожанському напрямку активних дій ворога не було. Продовжує обстріли з реактивної та ствольної артилерії житлових кварталів та передмістя Харкова. Ворог продовжує нарощувати системи протиповітряної оборони, матеріально-технічне  забезпечення та вогневе ураження. Проводить перегрупування та відновлює боєздатність підрозділів.

Ворог продовжує нарощувати системи протиповітряної оборони, матеріально-технічне  забезпечення та вогневе ураження. Проводить перегрупування та відновлює боєздатність підрозділів.

На базі Куп’янської міської лікарні в облаштованому окупантами шпиталі   перебуває до 300 поранених.

Для  уточнення позицій наших військ та напрямків подальшого просування ворог здійснює повітряну розвідку.

Читайте також: Волинський тил: «Поки наші хлопці боронять Україну, всією громадою допомагаємо їм і наводимо лад вдома»

Telegram Channel