Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Олена Зеленська пояснила, де перебуває з дітьми

Олена Зеленська.

Фото: 1plus1.video.

Олена Зеленська пояснила, де перебуває з дітьми

Дружина Президента України продовжує свою роботу навіть за межами Києва

Сьогодні багатьох турбує питання: де знаходиться дружина Президента України Володимира Зеленського разом з їхніми дітьми? На це особисто відповіла Перша Леді, повідомляє «Дивогляд«.

Дружина президента України зізналася, що ніколи не могла би повірити у те, що у 21 столітті питання, які можна вирішити дипломатією, насправді будуть вирішуватись війною. 

Жінка запевнила, що межі України не перетинала ані вона, ані її діти. Проте, й назвати своє місце перебування вона також не може з метою збереження безпеки.

Так само, як і весь народ України, Олена Зеленська не очікувала агресії росії. Для збереження свого життя і життя своїх дітей, вона поїхала зі столиці у більш безпечне місце.

Попри всю російську пропаганду та чутки про ймовірне місце перебування Зеленської за кордоном жінка запевнила, що межі України не перетинала ані вона, ані її діти. Проте, й назвати своє місце перебування вона також не може з метою збереження безпеки.

Президент України весь цей час перебуває у Києві, а з рідними спілкується лише по телефону:

«Нам із дітьми було наказано переміститися у безпечне місце. Якщо в Україні взагалі можливо зараз знайти абсолютно безпечне місце… З того часу ми спілкуємося з Володимиром лише по телефону», – сказала в інтерв’ю Зеленська.

Перебуваючи у безпечному місці, Перша Леді України продовжує боротися за свободу українського народу і незалежність нашої держави. Вона займається евакуацією хворих, постраждалих та дітей-сиріт у місця, де вони зможуть не переживати за своє життя.

Разом із цим вона виступає на різних європейських конференціях і розповідає правду про події в Україні. Звичайно, що робить це вона віддалено, за допомогою відеозв'язку.

«І ще одна моя місія – розповісти всьому світу, що в Україні йде справжня війна, де гинуть тисячі дорослих та дітей. Продовжую закликати всю міжнародну спільноту не мовчати», – сказала Олена Зеленська в інтерв’ю чеському виданню Respekt.

Читайте також: Вже друге модульне містечко для переселенців відкрили у Львові (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel