Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Війна забрала життя двох патріотів з Нововолинської громади

Вічна пам'ять!

Фото із сайту volynnews.com.

Війна забрала життя двох патріотів з Нововолинської громади

Сумна звістка прийшла у Нововолинську громаду, яка втратила двох патріотів – Богдана Білоконя й Сергія Сеня

«Війна знову забрала в нас кращих синів. У боротьбі з російським окупантом загинуло двоє мешканців Нововолинської громади. Солдат Богдан Білоконь з Грибовиці та старший солдат Сергій Сень з Нововолинська віддали свої життя за Україну. Найщиріші співчуття родинам загиблих! Вічна пам‘ять Героям! Інформацію щодо прибуття тіл і прощання повідомлю, як тільки буде відомо», – повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус, передає ІА Волинські новини.

Заразом, у повідомленні громади Грибовиці у Facebook уточнили, що Богдан Білоконь загинув на полі бою 3 травня.

«Загинув наш ГЕРОЙ УКРАЇНИ, Білоконь Богдан Сергійович, прекрасна, щира, добра людина (про яку можна писати і писати гарні слова), чудовий син, брат, друг. У це неможливо повірити, як неможливо передати весь біль та сум від втрати… Війна забирає найкращих...

Він прагнув миру і загинув, захищаючи родину та Україну! Його односельчани зможуть тільки прочитати про захисника, героя, сміливця у підручниках з новітньої історії української держави. Коли закінчиться війна», – йдеться в повідомленні на сторінці громади у Facebook. Бійця поховають у рідному селі.

Читайте також: Підрахували, скільки приблизно лучан виїхали за кордон через війну

Реклама Google

Telegram Channel