Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Путін 9 травня загрожуватиме «кінцем світу» – Reuters

Фото: unsplash/imadalassiry.

Путін 9 травня загрожуватиме «кінцем світу» – Reuters

На параді буде літак «судного дня»

У той час, поки українська армія розбиває російську на території України, на військовому параді 9 травня в Москві диктатор Росії владімір путін загрожуватиме Заходу «судним днем», пише агентство Reuters з посиланням на джерела.

Росія, за даними агентства, на військовому параді на Червоній площі перед Кремлем покаже «величезну вогневу міць». Над Москвою також пролетять надзвукові винищувачі, стратегічні бомбардувальники Ту-160.

Вперше за 12 років на параді пролетить командний літак Іл-80, який називають літаком «судного дня». На цьому літаку має літати керівництво РФ у разі ядерної війни.

При такому сценарії Іл-80 покликаний стати командним центром, що переміщається, для Путіна.

При такому сценарії Іл-80 покликаний стати командним центром, що переміщається, для Путіна.

На думку заступниці держсекретаря США Вікторії Нуланд, ніхто не може гарантувати, що президент країни-агресора Владімір Путін точно не застосує тактичну ядерну зброю у війні з Україною. 

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну стало безпрецедентним порушенням міжнародного права та прав людини. Як рашистам доведеться відповідати за це, читайте у статті Ольги Кучмієнко «Війна в Україні: чому міжнародне право лишається ефективним механізмом покарання агресора». 

Читайте також: Байден підпише ленд-ліз для України 9 травня

Реклама Google

Telegram Channel