Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Флісову кофту Зеленського продали на аукціоні в Лондоні: гроші підуть на допомогу Україні

Джонсон назвав Зеленського «одним із найдивовижніших лідерів сучасності».

Фото AP.

Флісову кофту Зеленського продали на аукціоні в Лондоні: гроші підуть на допомогу Україні

У Великій Британії на аукціоні зі збору коштів для України продали за понад 3 мільйони гривень флісову кофту президента Володимира Зеленського

Благодійний захід Christie's відбувся у Лондоні за участі прем'єр-міністра Бориса Джонсона. Він закликав не жаліти коштів, адже вартість цієї речі набагато більша від стартової ціни – 50 тисяч фунтів стерлінгів.

Те, що пан Зеленський став президентом України, є катастрофою для президента росії володимира Путіна, але благом для України та світу, – сказав Джонсон.

Під час аукціону на заході також виступив Володимир Зеленський. Президент висловив захоплення «хоробрим Борисом», який у квітні відвідав Київ. Вилучені кошти підуть на допомогу Україні

Флісову кофту Зеленського продали за 90 тисяч фунтів стерлінгів – це близько 3 мільйонів 363 тисяч 792 гривень.

Тож, флісову кофту Зеленського продали за 90 тисяч фунтів стерлінгів – це близько 3 мільйонів 363 тисяч 792 гривень.

Окрім кофти на аукціоні представили й інші лоти, пов'язані з Україною. Зокрема, глечик у вигляді півня, який Джонсону подарували під час прогулянки із Зеленським у Києві.

Нагадаємо, що Джонсон 9 квітня приїжджав з візитом до Києва. Він зустрівся з Володимиром Зеленським. Говорили про оборону допомогу Україні.

Велика Британія всіляко підтримує Україну в боротьбі з російською агресією. Прем'єр Борис Джонсон неодноразово заявляв, що його країна допоможе українцям перемогти Путіна.

Натомість українці висловлюють захоплення мужністю та щирістю Бориса Джонсона. Пишуть слова подяки у соцмережах та навіть перейменовують вулиці на честь прем'єр-міністра Великої Британії.

Читайте також: Зеленський попередив росіян про наслідки вбивства військових і цивільних на «Азовсталі» 

Telegram Channel