Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Могилевська розповіла, як спілкувалася з братом з росії про війну

Наталія Могилевська.

Скриншот 24 Каналу.

Могилевська розповіла, як спілкувалася з братом з росії про війну

У Наталії Могилевської є родичі на Росії, і навіть попри це вона вважає, що немає хороших росіян. Усе тому, що їхні мізки теж промиті пропагандою, брат співачки не вірити, що відео, які вона йому надсилає, зняті 2022 року

У 46-річної співачки на Росії живуть рідні. Вона спілкувалася з братом, однак той не вірив жодним її аргументам і навіть відео – реальним кадрам з України, передає 24 Канал.

У залізній завісі, яку побудував Кремль, «є достатньо дірочок, щоб розсудлива людина могла все зважити та мати свою думку».

«Досить важко було з ними говорити. Мій брат казав мені: «А якого року це відео? Що ти мені надсилаєш?» Пропаганда дуже сильна, професійна, тому люди справді зомбовані. За два місяці війни тільки сліпий, глухий і тупий не зрозумів, що відбувається», – заявила Наталія Могилевська.

Вона переконана, що у залізній завісі, яку побудував Кремль, «є достатньо дірочок, щоб розсудлива людина могла все зважити та мати свою думку». Очевидно, її родичі не такі, адже всіх росіян вона вважає ворогами України.

«Сьогодні в країні війна, діють закони воєнного часу. Сьогодні наш ворог – це Росія, всі. Не може бути іншої позиції. Якісь інші позиції – державна зрада», – різко висловилася Могилевська.

Читайте також: Кличко сказав, коли можна буде повертатися до столиці.

Telegram Channel