Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зеленський із урядовцями вирішував, як подолати дефіцит пального

Волинь-нова

Зеленський із урядовцями вирішував, як подолати дефіцит пального

«Робимо усе, щоби держава виконувала всі соціальні зобов'язання»

Головним завданням Кабінету міністрів є якісна організація постачання в Україну пального. Про це Зеленський заявив під час традиційного відеозвернення 7 травня, повідомляє ТСН.

«Провів сьогодні нараду щодо діяльності виконавчої влади. Головні питання економічні, зокрема, про забезпечення українців пальним, про подолання дефіциту пального, який виник після того, як російські ракети зруйнували наш Кременчуцький завод і бази нафтопродуктів по всій державі. Заслухав доповіді про те, що конкретно робиться для організації постачання в Україну достатнього обсягу бензину та інших видів пального. Ключове завдання для урядовців – пришвидшити транспортування пального від європейських портів до наших споживачів. Обсяг такого транспортування має збільшуватись щоденно», – говорить Зеленський.

Ключове завдання для урядовців – пришвидшити транспортування пального від європейських портів до наших споживачів. Обсяг такого транспортування має збільшуватись щоденно.

Під час наради президент заслухав доповідь про стан виконання державного бюджету в умовах воєнного стану.

«Також заслухав доповідь міністра фінансів про стан виконання державного бюджету. Робимо усе, щоби держава виконувала усі соціальні зобов’язання попри дефіцит бюджету і свідоме руйнування російською армією нашої економіки. Предметно обговорили і план відновлення країни після війни. Це дуже масштабне завдання, але я не маю сумнівів, що ми його реалізуємо», – розповів глава держави.

Читайте також: Захід вже не боїться путінського шантажу, – Піонтковський про погрози ядерним ударом

Реклама Google

Telegram Channel