Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Горохівські митці привітали матерів усього світу прегарною піснею (Відео)

Музичне вітання для мам.

Фото: ютюб.

Горохівські митці привітали матерів усього світу прегарною піснею (Відео)

Її слова надихають на вдячність найріднішим ненькам,  музика торкається серця ліричністю, мова зрозуміла ніжністю, а виконання бринить щирістю

Музичний твір «Усміхнися, мамо» – це душевна сповідь знаної на Волині й в Україні композиторки, вчительки Галичанської гімназі Мар’янівської територіальної громади Галин Якимчук. Пісню озвучили улюбленці волинської публіки артисти - начальник відділу культури Горохівської міської ради Олександр Шепшелей, директор НД «Просвіта» Тарас Гриб й керівник квартету Іван Якушик.

«Віримо: війна закінчиться, буде перемога і ми реалізуємо цю мрію»

Запис здійснено в студії звукозапису в Лобачівському ліцеї. Акомпанує заступниця директорки Горохівської музичної школи Марія Лотвін. Фотослайди вже вкотре добирав і монтував син-музикант Олександра Шепшелея Богдан, а порадником і першим глядачем завжди є їх дружина й мама Інна. Багато ілюстрацій до цієї пісні й до композицій «Війна» та «Христос воскрес» намалювала донька Мар’яна!

– Багатьом планам щодо пісні «Усміхнися, мамо» зашкодила війна. Ми почали її запис дещо раніше. Хотіли зробити відеосюжет із щасливими усмішками наших мам. Але віримо: війна закінчиться, буде перемога і ми реалізуємо цю мрію. Я дякую Богу за свою творчу команду і креативних людей, з якими можу працювати в культурі і створювати хороший мистецький продукт!- адресує вітання від себе особисто й друзів-піснярів для всіх матерів Олександр Шепшелей.

Читайте також: На Волині бійці територіальної оборони зробили матерям особливий подарунок (Відео)

Реклама Google

Telegram Channel