Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Не скажу, яка саме, але зброя прибуває і вже працює - голова Луганської ОВА

Сергій Гайдай.

Фото: 24 Канал.

Не скажу, яка саме, але зброя прибуває і вже працює - голова Луганської ОВА

На Луганщині тривають активні бої з російськими загарбниками. Нашим героям вдається бити ворога та відвойовувати населені пункти

За словами очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, зараз Луганщина є таким самим форпостом України, як і Маріуполь. Про це він сказав в ефірі програми «Популярна політика», передає 24 канал.

Чим довше вдасться втримати навалу рашистів, тим більше кращої «далекобійної» зброї отримають наші герої, а з гарним озброєнням вони не залишать ворогу взагалі жодних шансів.

Гайдай запевнив, що підмога та зброя вже прибули. Наші воїни активно працюють над тим, щоб не просто звільняти населені пункти, а завдавати ворогу нищівних ударів, які дозволять виграти війну.

«Час працює на нас, адже ми отримуємо «плюшки» від Заходу. Я не буду розповідати, яка саме зброя прибуває, але вона прибуває і вже працює», – розповів очільник Луганської ОВА.

Він також наголосив, що чим довше вдасться втримати навалу рашистів, тим більше кращої «далекобійної» зброї отримають наші герої, а з гарним озброєнням вони не залишать ворогу взагалі жодних шансів.

Читайте також: Від авіаудару по школі в Білогорівці загинуло щонайменше 60 дорослих і дітей.

Реклама Google

Telegram Channel