Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині є ще три тисячі вільних місць для переселенців

Допомагаючи один одному – переможемо.

Фото ілюстративне.

На Волині є ще три тисячі вільних місць для переселенців

Усього з початку повномасштабної війни на Волині отримали прихисток 64 277 вимушено переселених українців

За минулу добу на Волині поселили – 40 людей, повідомив в телеграм голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Загалом в області облаштували увже 64 277 переселенців. Найбільше внутрішньо переміщених осіб розташували у Луцькому районі – майже 23 тисячі. У Ковельському районі – близько 18, 5 тисяч. У Володимир-Волинському районі – 18 тисяч, і понад 5 тисяч – у  Камінь-Каширському.

 Вільних місць для розміщення, станом на 10 травня, є ще 3 000, це – приватний сектор, готелі, комунальні заклади, хостели. Більшість місць віддалені від обласного центру.

За словами Юрія Погуляйка, вільних місць для розміщення, станом на 10 травня, в області є ще 3 000, це – приватний сектор, готелі, комунальні заклади, хостели. Більшість місць віддалені від обласного центру.

Голова Волинської ОВА також розповів, що нещодавно до області надійшов медичний вантаж від Міністерства охорони здоров’я України. Вчора працівники складу сформували з нього три медичні вантажі для регіонів, де їх потребують. Лікарські засоби та вироби медичного призначення спрямували до Сумської, Харківської та Херсонської областей. Медикаменти відправили за потребами в лікувальні установи Волині.

Читайте також: «Гітлерівці хат не руйнували і дітей не вбивали, як росіяни», – 89-літня лучанка порівняла дві війни в своєму житті

 

Telegram Channel