Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Втікають всі: російські губернатори масово подають у відставку

Радаєв та ще кілька губернаторів Росії подали у відставку.

Фото з відкритих джерел.

Втікають всі: російські губернатори масово подають у відставку

Серед найближчого оточення Путіна почали панувати далеко не переможні настрої.

Його намісники по всій росії масово почали подавати у відставку. Про це повідомляє 24 канал.

Навіть соратники російського диктатора володимира путіна почали розуміти єдину перспективу росії у війні проти України: неминуча поразка, ганьба, ізоляція, сплата репарацій та відповідальність за злочини. Дехто з них робить спробу втечі з тонучого корабля.

авіть соратники російського диктатора володимира путіна почали розуміти єдину перспективу росії у війні проти України: неминуча поразка, ганьба, ізоляція, сплата репарацій та відповідальність за злочини. Дехто з них робить спробу втечі з тонучого корабля.

«Губернаторопад» у росії

Губернатор Саратовської області Валерій Радаєв заявив про те, що вирішив скласти свої повноваження. Він очолював область 10 років. Політик заявив, що на наступних виборах не буде висувати своєї кандидатури.

Таке ж рішення прийняв і губернатор Рязанської області Микола Любімов, який перебував на посаді з 2017 року. Рішення про невисування своїх кандидатур на найближчих виборах губернаторів також прийняли Олександр Євстіфєєв (Марій Ел), Ігор Васільєв (Кіровська область) та Сергій Жвачкін (Томська область).

Усі губернатори заявили про те, що прийняли «відповідальне рішення» та хочуть «зосередитися ні інших напрямках». Про справжні причини свого рішення вони сором'язливо мовчать.

Читайте також: ВООЗ припинить усі заходи в росії та обдумає закриття офісу в Москві


 

Telegram Channel