Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Укравтодор підрахував скільки грошей та часу потрібно на відновлення доріг в Україні

900 мільярдів гривень – це сума збитків для дорожньої інфраструктури.

Фото з відкритих джерел.

Укравтодор підрахував скільки грошей та часу потрібно на відновлення доріг в Україні

Перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко розповів скільки коштів та років потрібно для повноцінного відновлення дорожньої інфраструктури України.

В Укравтодорі на цей момент визначили зруйновані війною дороги та підрахували, що на відновлення інфраструктури піде не менше 3-4 років, а коштуватиме це понад 900 мільярдів гривень, передає Радіо Maximum.

Під час брифінгу у «Медіацентрі Україна» перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко розповів, що 900 мільярдів гривень – це сума збитків для дорожньої інфраструктури, яку зруйнували російські окупанти.

ід час брифінгу у «Медіацентрі Україна» перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко розповів, що 900 мільярдів гривень – це сума збитків для дорожньої інфраструктури, яку зруйнували російські окупанти.

Відновлені українські дороги та мости будуть більш комфортними та безпечними.

«За три-чотири роки та при наявності фінансового ресурсу ми все зробимо. В нас немає сумніву, ми знаємо, як це робити. Знаємо, як виконувати якісно, і як виконувати швидко. Тільки дадуть змогу виконувати ці роботи, ми почнемо працювати 24/7, як ми це можемо», – зазначив Івко.

Читайте також: Німецький футбольний клуб презентував нову форму: вона містить елементи підтримки України

Telegram Channel