Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Мудрик запалює – і Україна перемагає німецьку «Боруссію» (Відео)

Ще мить – і Михайло Мудрик відкриє рахунок у матчі.

Фото із сайту uaf.ua.

Мудрик запалює – і Україна перемагає німецьку «Боруссію» (Відео)

І хоч це була не дортмундська команда, а із Менхенгладбаха, «синьо-жовті» також виступали без легіонерів і Віктора Циганкова

Тільки що в Менхенгладбасі на стадіоні «Боруссія Парк» завершився благодійний товариський футбольний матч, кошти з якого підуть на допомогу Збройним силам України.

Футбол. «Боруссія» (Менхенгладбах, Німеччина) – Збірна України – 1:2 (0:1 – Михайло Мудрик, 9 хв.; 1:1 – Конор Носс, 14 хв.; 1:2 – Олександр Піхальонок, 82 хв).

Україна: Бущан (Різник, 46), Конопля (Попов, 46), Забарний, Матвієнко, Караваєв, Сидорчук, Степаненко (Піхальонок, 75), Мудрик (Булеца, 70), Шапаренко (Сирота, 79), Буяльський (Бондар, 46), Бєсєдін (Гармаш, 70).

Перед матчем Гімн України виконала наживо співачка з Дрогобича, лауреат численних міжнародних конкурсів, перша артистка, чиїм продюсером став Святослав Вакарчук, – Христина Соловій.

Відзначимо, що на гру з «Боруссією» футболісти збірної України вийшли у новому комплекті ігрової форми.

Класна форма! Фото із сайту uaf.ua.
Класна форма! Фото із сайту uaf.ua.

 21-річному вінгеру «Шахтаря» Михайлу Мудрику достатньо було 9 хвилин,щоб у своєму дебютному матчі за головну команду країни відзначитися голом. 

21-річному вінгеру «Шахтаря» Михайлу Мудрику достатньо було 9 хвилин,щоб у своєму дебютному матчі за головну команду країни відзначитися голом.

Найнебезпечнішим гравцем «синьо-жовтих» у цій грі був дебютант команди – 21-річний Михайло Мудрик.
Найнебезпечнішим гравцем «синьо-жовтих» у цій грі був дебютант команди – 21-річний Михайло Мудрик. Фото із сайту uaf.ua.

 Утім, на 14-й хвилині «Боруссія» відігралася — Конопля помилився, а Носс пробив у ближній кут без шансів для Бущана.

Реклама Google

А далі нам довелося чекати голу аж до 82-ї хвилини, коли українці здорово запресингували суперника, і після скидки Дениса Гармаша ще один дебютант збірної – 25-річний півзахинсик «Дніпра-1» Олександр Піхальонок – з-за меж штрафного влучив у ціль.

Перемога України – 2:1!

Відео всього матчу:

Попереду в «синьо-жовтих» заплановані товариські матчі проти італійського «Емполі» (17 травня) та хорватської «Рієки» (18 травня). 

Читайте також на volyn.com.ua: «Динамо і Шахтар зможуть існувати без Суркісів та Ахметова»: колишній гравець киян кличе Реброва та Шевченка у власники».

Telegram Channel