Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Навколо Євробачення 2022 розгорівся скандал: фани обіцяють бойкотувати фінал

Вболіваємо за Україну!

Фото УНІАН.

Навколо Євробачення 2022 розгорівся скандал: фани обіцяють бойкотувати фінал

Фанати звинуватили організаторів конкурсу в корупції

Фанати наймасштабнішого пісенного конкурсу Євробачення 2022 звинуватили організаторів у корупції через те, що у фінал не пройшли представники Албанії та Латвії. Хоча за день до першого півфіналу букмекери прогнозували їм потрапляння у фінал конкурсу.

Про це повідомляє The Mirror, передає УНІАН.

Ні Австрії, Болгарії чи Данії у фіналі Євробачення? Корумпований.

Так, через те, що у фінал не пройшли представники Албанії та Латвії фанати конкурсу вирішили бойкотувати фінал, який повинен відбудуться вже 14 травня.

Крім того, за даними видання, ведучі Євробачення також не згодні з результатами. 

«Швейцарія, Вірменія, Ісландія, Литва, Португалія, Норвегія, Греція, Україна, Молдова та Нідерланди. Сьогодні ввечері - кілька потрясінь», - цитує видання ведучих конкурсу.

Варто відзначити, що одразу після оголошення учасників, які пройшли у фінал конкурсу, в мережі розгорілися палкі суперечки. Хтось вважає, що всі заслужено пройшли далі і тепер зможуть поборотися за перемогу, а хтось упевнений, що результати голосування були підтасовуванням. 

«Ні Австрії, Болгарії чи Данії у фіналі Євробачення? Корумпований. Бойкот шоу. Досить», «Найжахливіший півфінал», «Потрібен перерахунок голосів», – написали шанувальники в мережі.

Читайте також: Ми дали один одному обіцянки, – чуттєва розповідь захисниці Маріуполя, яка втратила чоловіка.

Telegram Channel