Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чи переможе Україна на Євробаченні 2022: вухатий мольфар зробив прогноз (Відео)

Такий молодий, а вже провидець!

Фото volyn.com.ua.

Чи переможе Україна на Євробаченні 2022: вухатий мольфар зробив прогноз (Відео)

Як показує досвід, редакційний кролик газети «Волинь» Василько з великою долею вірогідності передбачає результати різноманітних турнірів. Сьогодні він продемонстрував свої знання у сфері шоу-бізнесу

Ми запитали свого пухнастого колегу, чи виграє Україна Євробачення 2022. Відповідь була однозначною (дізнавайтесь із відео).

Нагадаємо, завтра відбудеться фінал міжнародного пісенного конкурсу. Наша країна, яку представляє гурт Kalush Orchestra, виступить під номером 12.

Відповідь кролика – однозначна.

Як повідомили на офіційному сайті Євробачення, порядок виступів визначався шляхом жеребкування. Першою у фіналі конкурсу виступить Чехія, безпосередньо перед Україною – Нідерланди, а останніми на сцену вийдуть представники Естонії.

Загалом у завершальний етап конкурсу вийшли 25 виконавців. Букмекери вважають Україну фаворитом цьогорічного конкурсу: її шанси на перемогу оцінюють аж у 59%. Зазначимо, що такий високий відсоток помічається вперше в історії конкурсу. На другому місці з великим відривом представник Великобританії Сем Райдер - 11%, а закриває трійку лідерів Швеція - 9%. Відзначимо, ще 12 травня, перед другим півфіналом, на третьому місці була Італія. Тепер вона аж на четвертому з ймовірністю перемоги тільки 6%.

Серед аутсайдерів фіналу виявилися Румунія, Німеччина, Латвія, Бельгія, Азербайджан, Нідерланди, Вірменія, Португалія і всі інші країни, на яких букмекери поставили всього 1%.

Читайте також: «Перемога українців – моральна допомога всім нам і хлопцям/дівчатам у ЗСУ», – Кондратюк про «Євробачення»

Як бачимо, кріль обрав синьо-жовтий прапор, отож Україна ПЕРЕМОЖЕ!

Telegram Channel