Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Польські благодійники передали Волинському медоб’єднанню МВС автомобіль швидкої допомоги

Фото поліції Волині.

Польські благодійники передали Волинському медоб’єднанню МВС автомобіль швидкої допомоги

Польські благодійники передали Волинському територіальному медичному об’єднанню МВС автомобіль швидкої допомоги

Придбали та обладнали транспортний засіб громадські організації «Rotary club Lublin Centrum», «Rotary club Warshawa Сity» та «Stowarzyszenie Rotary club  Giżycko». 

‼️Це вже не перша допомога, яку отримують правоохоронці Волині від Міжнародної поліцейської асоціації Люблінського воєводства. Раніше польські колеги доставляли засоби освітлення, каремати, спальники, одяг, взуття, аптечки, інструменти та продукти харчування тривалого зберігання тощо.

Як зазначив Віталій Ковальчук, заступник начальника Головного управління Національної поліції, усе це зараз допомагає нашим поліцейським працювати у зонах бойових дій. Він подякував іноземним друзям за підтримку й вагомий внесок у підвищення обороноздатності України та передав голові МПА Люблінського воєводства Вальдемару Джєджіцу відзнаку «За міжнародну співпрацю». 

Він подякував іноземним друзям за підтримку й вагомий внесок у підвищення обороноздатності України та передав голові МПА Люблінського воєводства Вальдемару Джєджіцу відзнаку «За міжнародну співпрацю». 

 

 

Telegram Channel