Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
8-річному лучанину потрібна операція: родина просить про допомогу (Фото)

Важлива кожна гривня.

Фото pershyj.com.

8-річному лучанину потрібна операція: родина просить про допомогу (Фото)

Даниїл Шава народився з дитячим церебральним паралічем другого ступеню та епілепсією

 Попереду його чекає дві операції (транспозиція м’язів, остеотомія кубовидного суглоба та деротаційна остеотомія стегна) у Київському інституті ортопедії та травматології.

Про це «Першому» розповіла його мама Оксана Шава.

Жінка виховує хлопчика самостійно, тому змушена звернутися за допомогою.

Він у мене надзвичайно позитивна дитина, завжди усміхається, добре мене розуміє. Вірю, що з допомогою небайдужих, він зможе невдовзі повноцінно рухатися.

«Я розумію, що зараз нелегкий для усіх час, але у нас немає можливості чекати, на жаль. Проблема загострюється і лише у Києві нам погодилися допомогти. Син не може ходити через викривлення ніжки, тому ця операція нам дуже потрібна», - зазначила Оксана.

Не дивлячись на складні діагнози лікарів та різні прогнози, Данило має збережений інтелект, і завдяки заняттям з лікарями та любові і старанням матері, – постійно розвивається та вивчає нове.

«Він у мене надзвичайно позитивна дитина, завжди усміхається, добре мене розуміє. Вірю, що з допомогою небайдужих, він зможе невдовзі повноцінно рухатися», - додає матір.

Зазначають, що родині для обох операцій потрібно зібрати близько 40 тисяч гривень. Меншу частину жінці (12 тисяч) вдалося зібрати самостійно, але без допомоги людей, прооперувати хлопчика не вдасться.

Реквізити для допомоги:

Монобанк: Шава Оксана Петрівна, 5375 4141 2623 9424

Приватбанк: Шава Оксана Петрівна, 5168 7450 2159 3923.

Читайте також: «Віру знайшли під завалами, орієнтуючись на сигнал її телефону»: подробиці загибелі журналістки «Радіо Свобода».

 

Telegram Channel