Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
росія вже вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп — розвідка

Україна переможе!

Фото з відкритих джерел.

росія вже вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп — розвідка

Водночас у рф ще достатньо резервів, аби вводити їх на територію України.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначає розвідка, у росії на державному рівні триває прихована мобілізація. Нові підрозділи окупаційних військ формуються на основі призовників та мобілізаційних ресурсів у Бєлгородській та Ростовській областях. Цю військову силу направляють на територію України.

В етері телемарафону представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький заявив, що застосування таких військ переважно є неефективним.

«На скільки ефективне застосування таких військ — це вже показують бойові дії. У багатьох випадках це не є ефективно, але ми реально розуміємо, що на сьогодні ресурси, які стосуються найбільш боєздатних батальйонно-тактичних груп рф вичерпала. Хоча в неї ще достатньо резервів для того, щоб вводити [їх] на територію України», — наголосив він.

За словами Скібіцького, підрозділи окупантів пригнічені та мають депресивний морально-психологічний клімат. Представник розвідки зазначив, що на найбільш важливі напрямки фронту спрямовують непідготовлених солдатів, які практично не мають бойового досвіду.

Раніше глава української розвідки казав, що війна з росією досягне перелому до середини серпня і завершиться до кінця року. 

Читайте також: Окупанти силоміць вивозять мешканців Попасної, місто зруйноване вщент — очільник Луганської ОВА

Telegram Channel